Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 31 august 2020. Ce le rezervă destinul nativilor Leu

31.08.2020 | 10:55
Horoscop Camelia Patrascanu luni 31 august 2020 Ce le rezerva destinul nativilor Leu
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul de luni, pe 31 august 2020. Iată ce le rezevă astrele tuturor zodiilor, la finalul verii.

Ultima zi de vară din acest an va fi una încărcată energetic. Specialista în astrologie de la Antena 3 a adus cele mai noi vești legate de schimbările pe care le vor traversa zodiile.

ADVERTISEMENT

Leii au parte de o surpriză foarte mare, la nivelul destinului. Lucrurile le vor merge din plin și nativilor Fecioară, care au parte și ele de foarte multe motive de bucurie. Camelia Părășcanu a prezentat horoscopul pentru luni, 31 august, în cadrul postului TV.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 31 august 2020. Destinul le face Leilor o mare surpriză

Berbec

Nativii Berbec vor căuta o varietate de soluții și rezolvări pentru tot ceea ce-i preocupă. Este o perioadă bună pentru ideile ingenioase și trebuie să se bazeze foarte mult pe intuiție.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se simt ceva mai responsabili la serviciu și nu vor sta prea mult la discuții, nici măcar cu colegii cu care se înțeleg. Au nevoie să rezolve totul în stilul lor unic.

Gemeni

Pentru Gemeni ziua de luni poate însemna că primesc anumite vești din partea persoanelor înstrăinate. Au parte fie de apeluri telefonice îndelungate și care îi bucură foarte mult. Surprizele se țin lanț pentru acești nativi pe tot parcursul zilei.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au o zi foarte bună și care îi încântă peste măsură. Vor avea parte de multe surprize și ei, din partea unor colaboratori sau parteneri de afaceri.

Leu

Leii sunt mai sociabili ca oricând și se fac remarcați și la nivelul locului lor de muncă. Vor putea lega prietenii astăzi și destinul ține cu ei când vine vorba de colaborări ce ar putea fi, de ce nu, foarte bănoase.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor putea culege roadele muncii lor mai repede decât se așteptau pentru că lucrează de zori la multe în această perioadă. Li se cere să vină cu idei ingenioase și vor scoate din sertare cele mai bune arme în acest sens.

Balanță

Balanțele constată în această luni, pe 31 august, că au o stare de spirit mai bună ca de obicei. Este o raritate pentru acest nativ al horoscopului european, de aceea se va bucura din plin de ziua ce se anunță a fi una minunată.

Scorpion

Scorpionii vor resimți că se conturează ceva mai profund, la nivel personal. Toate datele regăsite în agendă, planurile făcute pe termen lung, dar și realizările efectuate la nivel casnic le dă o energie de zile mari.

Săgetător

Săgetătorii se simt foarte bine și sunt deschiși să comunice cu persoanele din jurul lor. Sunt foarte deschiși propunerilor și ideilor noi. Vor putea să converseze mai mult având abilitatea să își rezolve problemele cu mai mult calm.

Capricorn

Le vin noi idei pe partea financiară și se bucură că pot face rost de bani mai ușor decât ar fi crezut vreodată. Și pentru Capricorni este o surpriză de cum le reușesc planurile.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-o dispoziție bună, dar nu trebuie să devină prea egocentrici. Vor avea grijă să nu își piardă acest sentiment de bine pe care îl resimt. De aceea vor avea doar activități ce le aduc plăcere.

Pești

Peștii au nevoie de ceva mai multă discreție. De aceea e bine să privească cu o mai mare băgare de seamă tot ceea ce este în jurul lor. Ar putea remarca anumite legături pe care alții nu le observă deloc.

ADVERTISEMENT