Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 10 august 2021. Leul are probleme cu banii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 10 august 2021. Citește în continuare și află care sunt previziunile pentru cele 12 zodii.
10.08.2021 | 09:49
Horoscop Camelia Patrascanu marti 10 august 2021 Leul are probleme cu banii
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 10 august 2021. Este o zi grea pentru toate zodiile, dar lucrurile se vor rezolva cât de curând. Află care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 10 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Astăzi ai parte de multă muncă, dar primești și ajutor. Trebuie să-i mobilizezi pe ceilalți, așa că e necesar să știi ce să spui, dar și să dai un exemplu personal.

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să dai dovadă de mai multe creativitate și idei inovatoare. Ar fi bine să ieși din tipar și să rezolvi lucrurile în stilul tău.

Gemeni

Ai o stare de nesiguranță și neliniște. Trebuie să ai grijă la sănătate și la discuțiile aprinse care au loc în casă, nu știi cum poți împăca pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi faci drumuri obositoare, e nevoie să stai la ghișee sau ai nevoie de niște acte. Dacă nu poți rezolva totul astăzi, ai putea lăsa pentru săptămâna următoare.

Leu

Astăzi ai parte de probleme financiare. Cheltui bani de la începutul zilei din cauza altor persoane sau ceva te forțează să o faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță nervi și neliniști pentru tine, poate chiar ai trac sau teamă de ceva sau cineva. Este vorba despre ceva important, dar îți găsești curajul zilele următoare.

Balanță

Trebuie să ai grijă la starea de sănătate, nu prea ai chef să faci prea multe lucruri astăzi. Te-ai plictisit și simți că ceilalți te exploatează. Poate ai promis ceva și nu ai chef să respecți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Relațiile de prietenie vor fi afectate astăzi. Ai senzația că ceilalți te trag pe sfoară sau te exploatează. Poate cineva nu a respectat o promisiune. Orice ar fi, ai parte de o dezamăgire, dar vei vedea lucrurile altfel mai târziu.

Săgetător

Trebuie să urmezi niște sfaturi, îndrumări sau chiar avertizări, poate date de la superiori sau specialiști. Trebuie să urmezi aceste indicații, altfel lucrurile nu vor ieși așa cum trebuie.

Capricorn

Astăzi lucrezi cu multe acte profesionale, pate aștepți să primești o adeverință sau un act important și trebuie să insiști.

Vărsător

Le acorzi atenție colaboratorilor sau partenerilor, poate depinzi de cineva sau vrei să-i mobilizezi pe alții. Lucrurile se rezolvă la finalul zilei.

Pești

Ai o zi cu multe întâlniri sau o discuție cu o persoană importantă pentru tine. Nu începi ziua foarte bine sau ai temeri, dar lucrurile merg mai bine pre seară.

ADVERTISEMENT