ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 11 mai 2021. Taurii dau dovadă de transparență

Autor: Andreea Stanaringa | 11.05.2021 | 09:10
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 11 mai 2021. Taurii dau dovadă de transparență
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 – 30 mai 2021. Perioadă interesantă pentru mai multe zodii Sursa foto: Antena 3/ Colaj Fanatik

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru marți, 11 mai 2021, și anunță Lună Nouă în Taur, care va avea o influență asupra fiecărei zodii. Se schimbă ritmul banilor, iar nativii trebuie să fie realiști și să-și cunoască interesul. 

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 precizează că unii dintre nativi își pot schimba viziunea în legătură cu un lucru sau o persoană, în timp ce alții fac tot ce pot pentru a-și atinge obiectivele.

Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pdntru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 11 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

Te răzgândești în privința unei colborări, după ce un prieten îți dovedește că nu este ceea ce pare. Te bazezi mai mult pe forțele tale și iei decizii.

ADVERTISEMENT

Taur

Spui lucrurilor pe nume, chiar dacă cineva important ar putea fi deranjat de acest lucru. Nu poți lucra dacă nu ești sincer și nu dai dovadă de transparență.

Gemeni

Luna Nouă poate aduce o schimbare de ritm în modul în care câștigi banii, mia ales dacă îți dai seama de o greșeală și încerci să o corectezi.

Rac

Se poate ca Luna Nouă în Taur să-ți aducă beneficii, mai ales în a doua parte a zilei, mai ales dacă știi cum să interacționezi, să insiști și să motivezi pe cineva.

ADVERTISEMENT

Leu

Iei decizii noi și importante, iar Luna Nouă te poate ghida spre calea unei schimbări de succes atât în viață, cât și în carieră. Ești mai hotărât ca niciodată să-ți urmezi destinul.

Fecioară

S-ar putea să ai o viziune nouă, poate în urma unui plan sau a unul răspuns care se clarifică astăzi. Și un act ți-ar putea influența această viziune.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te lămurești în legătură cu o persoană, lucru care îți aduce o schimbare de ritm. Astfel, iei decizia de a colabora sau nu cu acea persoană. Oricare ar fi situația, este implicată o schimbare.

Scorpion

Dai dovadă de motivație și chiar le demonstrezi celorlalți că îți poți atinge obiectivele. În caz contrat, sunt foarte multe decizii pe care le iei astăzi.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Se poate ca munca să pună bazele unei noi direcții profesionale, care vine și cu o scimbare. Dacă nu, faci o reorganizare foarte inspirată.

Capricorn

Ai idei ingenioase personale, însă trebuie să crezi în ele și să le promovezi. Dacă nu va fi așa, vei face totul pentru a susține o persoană tânără, pe care o ghidezi cât poți de bine.

Vărsător

Luna Nouă în Taur poate produce schimbări în relația cu familia sau cu partenerul de viață. Simți că și drepturile lor sunt apărate sau susținute.

ADVERTISEMENT

Pești

S-ar putea să ai o nouă idee sau să începi cursuri astfel încât să te dezvolți într-un alt domeniu. Luna Nouă îți aduce și schimbări mari de viziune și activitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!