Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 13 aprilie 2021. Scorpionul trebuie să fie diplomat

13.04.2021 | 09:37
Horoscop Camelia Patrascanu marti 13 aprilie 2021 Scorpionul trebuie sa fie diplomat
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de marți, 13 aprilie 2021, aduce foarte multe surprize, motiv pentru care zodiile trebuie să se adapteze din mers. 

Este o zi uraniană, mai anunță renumitul astrolog de la Antena 3. Totodată, nativii trebuie să-și vadă în această zi de propriul drum și de planurile pe care le au deja stabilite.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt relatate în rândurile de mai jos. Ești curios să afli care sunt evenimentele de care are parte zodia ta și nu numai?

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 aprilie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Apar surprize financiare. Trebuie să se descurce cu mai puțini bani decât preconizau și mai ales, fără niciun fel de împrumut.

ADVERTISEMENT

Taur

Schimbări de dispoziție sau răzgândiri în legătură cu niște autorități și instituții. La un moment dat se pot descurca și singuri.

Gemeni

Surprize neplăcute din partea oamenilor din jur. S-ar putea să te bucuri că nu ai legat prietenii cu anumite persoane și că nu ai intrat în combinații.

ADVERTISEMENT

Rac

E nevoie să te adaptezi la noi circumstanțe. Poate ții locul unui coleg de la serviciu sau primești un răspuns care nu este deloc pe placul tău.

Leu

Gesturile sau atitudinea unor superiori te iau prin surprindere. Ia atitudine și afirmă-ți libertatea de gândire, mergi drept înainte.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Răspunsul de la oficialități te poate lua prin surprindere. Spune-ți punctul de vedere dacă consideri că nu este rentabil, logic sau corect.

Balanță

Partenerul de viață sau un colaborator își schimbă dispoziția față de tine. E nevoie să reacționezi, dar nu azi, ci în zilele următoare.

Scorpion

Se pot întâmpla diverse lucruri la locul de muncă care cer diplomație. E nevoie să te străduiești mai mult dacă vrei să faci față.

Săgetător

Lipsește ceva de la serviciu: o persoană sau un instrument. Trebuie să găsești soluții fără să mai apelezi la ajutoarele din jurul tău.

Capricorn

Indispoziții de tot felul. Viața te ia pe nepregătite prin prisma evenimentelor recente, de asta nu trebuie să-ți pierzi cumpătul.

Vărsător

Se anunță o indispoziție. Nu ai stare și nu vrei să stai deloc locului. Eliberează-te de stres și scapă de vechiturile de prin casă.

Pești

Bârfe, indiscreții sau secrete. Nu sunt pentru tine toate, de asta e bine să faci o selecție și să-ți vezi mai departe de drumul tău.

ADVERTISEMENT