Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 13 iulie 2021. Gemenii vor primi ajutor

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 iulie 2021 aduce o zi mai tensionată în prima jumătate, apoi treburile se calmează.
13.07.2021 | 10:11
Horoscop Camelia Patrascanu marti 13 iulie 2021 Gemenii vor primi ajutor
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a aflat care este horoscopul pentru marți, 13 iulie 2021. Este o zi în care vom fi destul de solicitați. Ni se va cere mult efort în prima parte a zilei.

Vă prezentăm previziunile făcute de astrologul de la Antena 3, Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 13 iulie 2021

Berbec

Astăzi este posibil să apară unele dificultăți financiare, dar și unele orgolii. Vor apărea și soluțiile mai spre seară așa că fii răbdător. 

Taur

Și acești nativi au unele dificultăți. Ziua aduce nesiguranță și unele neliniști. Pot trece peste orice dacă își asumă pierderile și își continuă drumul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nici Gemenii nu sunt liniștiți. Un drum le poate aduce unele dificultăți. Nu vor primi veștile pe care le doresc, sau un pachet nu le va ajunge. Ar vrea să se întâlnească cu unele persoane, dar nu reușesc. După-amiază vor primi sprijinul unor apropiați.

Rac

Racii au unele probleme legate de bani. Este posibil să fie nevoiți să renunțe la ceva ce își doreau. Apoi își vor da seama că au luat decizia corectă.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți un început de zi mai dificil, tensionat. Mai apoi veți avea și satisfacții pe plan financiar și poate și relațional. Găsiți soluții la orice bazându-vă pe propria experiență.

Fecioară

Aveți grijă la sănătate. Este posibil să renunțați la un drum ori o întâlnire. Veți găsi rezolvarea la toate problemele după-amiază.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ați putea refuza o invitație pe care o primiți. Mai spre seară vă găsiți liniștea și vă dați seama că a fost foarte bine că v-ați păstrat calmul.

Scorpion

Nativii scorpion merg pe drumul lor și nu cred tot ce aud. După amiază își dau seama că au procedat foarte bine, după ce vor fi felicitați.

Săgetător 

Începutul zilei este mai tensionat. Nu se lasă și își apăra clar punctul de vedere. În a doua parte a zilei veți asculta și ce au ceilalți de spus.

Capricorn

Aveți o zi foarte bună, mai ales a doua jumătate. Este posibil să primiți vești bune. Și șefii vă vor felicita.

Vărsător

Astăzi este o zi foarte bună. După toată munca depusă în ultima perioadă, mai ales în ultimele zile a sosit momentul să culegeți și roadele.

Pești 

În prima parte a zilei veți depune foarte mult efort. Dar veți fi și apreciat. Este posibil să ajutați pe cineva.

ADVERTISEMENT