ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 20 iulie 2021. Săgetătorii învață din greșelile trecute

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 20 iulie 2021. Iată ce previziuni astrale sunt pentru fiecare zodie în parte.
Autor: Andreea Marin | 20.07.2021 | 09:26
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 20 iulie 2021. Săgetătorii învață din greșelile trecute
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 20 iulie 2021. Săgetătorii învață din greșelile trecute. Sursa foto: Antena 3

Horoscopul zilei de marți arată că trebuie să ne bazăm pe corectitudine. Informațiile vin din toate părțile, însă trebuie să ne asigurăm că le credem pe cele corecte.

ADVERTISEMENT

Dar iată ce arată horoscopul zilei de marți prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3, pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Berbecii primesc mai multe informații care nu sunt deloc pe placul lor. De asemenea, șansele sunt să pună sub semnul întrebării lucrurile pe care le află de la șefii lor.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au probleme juridice în această zi, care pot fi legate de diverse aspecte patrimoniale. Tocmai din această cauză, ei vor să dea cât mai puțini bani, sau să ofere cât mai puțin efort.

Gemeni

Gemenii au parte de niște conflicte cu cei din jurul lor, poate din cauza unor discuții mai vechi. Ei se simt acuzați pe nedrept.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sănătatea lor și poate chiar să facă niște investigații medicale.

Leu

Lei sunt foarte rapizi în această zi și se simt într-o formă maximă. Tocmai din această cauză, cei din jurul tău știu că nu pot ține pasul cu tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele au o singură preocupare în această zi și anume casa. De asemenea, pot să acorde un sprijin special bătrânilor din viața lor pentru că au mare nevoie.

Balanță

Balanțele primesc o mulțime de telefoane în această zi și pot să participe la o ședință importantă, care le aduce niște date relevante.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii primesc banii în această zi, arată horoscopul zilnic prezentat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Totuși, se ocupă de casă și gospodărie și fac investiții acolo.

Săgetător

Săgetătorii învață din greșelile pe care le-au făcut în trecut și pot beneficia de o înțelepciune deosebită. Ei sunt orgolioși.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii sunt foarte preocupați să nu piardă, fie vorba de o pierdere din domeniul material sau din viața lor personală, însă vor să se asigure că nu cred niște lucruri neadevărate și nu sunt trași pe sfoară.

Vărsător

Vărsătorii primesc foarte multe invitații și telefonul le sună încontinuu, dar nu se simt în starea necesară să dea curs acestora.

Pești

Peștii au parte de o reușită morală în ziua de marți și toată lumea le validează punctul de vedere și chiar le dă dreptate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!