ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 25 august 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Autor: Alexa Serdan | 25.08.2020 | 10:30
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 25 august 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 25 august 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: captură video Youtube

Horoscopul realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru marți, 25 august 2020, aduce o zi minunată pentru multe dintre semnele zodiacale. Zodiile își cunosc interesele foarte bine, mai ales din punct de vedere personal.

ADVERTISEMENT

Nativii știu să se sprijine pe ceilalți, mai adaugă astrologul de la Antena 3. De asemenea, rezultatele nu vor întârzia să apară atât în sectorul profesional, cât și în viața privată.

Totodată, se anunță o zi plină de suspans pentru una dintre cele 12 zodii. Află din rândurile de mai jos despre cine este vorba, dar și ce se întâmplă cu restul nativilor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 25 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Reușitele și realizările sunt la ordinea zilei. Rezolvă problemele de ordin financiar în prima parte a zilei. Evită pagubele și succesul te va căuta neîntârziat.

Taur

Ziua începe excelent cu numeroase reușite, însă spre seară s-ar putea să ai sentimentul că o persoană profită prea mult de bunătatea ta.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Determinarea de la locul de muncă îți va aduce venituri suplimentare. Cât despre relații, cineva te-ar putea răni în această zi.

Rac

Ești inspirat și te axezi pe activitățile care îți fac plăcere mai mult. Nu sta peste program la birou, fii mai atent la sănătate.

ADVERTISEMENT

Leu

Energie și concentrare în prima parte a zilei. Este o zi bună pentru a face lucrurile pe care le-ai lăsat în urmă, spre seară s-ar putea să nu mai ai chef.

Fecioară

Nu mai trăi cu suspiciuni, este momentul să faci investigații pe cont propriu. Cercetează și documentează-te în legătură cu persoane sau activități.

ADVERTISEMENT

Balanță

Îți cunoști foarte bine atuurile, motiv pentru care succesul nu te va ocoli. Fii atent la discuțiile din sânul familiei. Investighează dacă este cazul.

Scorpion

Ești într-o formă fizică de invidiat. Bazează-te pe intuiție și mobilitate și fii cu ochii în patru legat de bani. Nu împrumuta prietenii.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Atenție la sentimente și la sensibilitățile celor din jur. Înainte de a arăta cu degetul gândește-te care este motivul pentru care o anumită persoană a greșit.

Capricorn

Găsești un umăr pe care să te sprijini și la bine și la greu. Comunicarea și cooperarea sunt extrem de importante în această zi.

Vărsător

Zi excelentă în plan profesional. Cariera este pe primul loc, axează-te mai mult pe muncă. După-amiază o persoană s-ar putea să te ofenseze destul de rău.

Pești

Veste bună și reușite pe toate planurile. Seara trebuie să duci la capăt o sarcină care nu îți este pe plac. Ești pus într-o postură care nu-ți convine deloc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!