Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 25 mai 2021. Săgetătorul pierde foarte multă energie

Camelia Pătrășcanu a pregătit horoscopul pentru ziua de marți, 25 mai 2021. Astrologul le transmite celor 12 semne zodiacale să fie extrem de atente la pierderi.
25.05.2021 | 08:55
Horoscop Camelia Patrascanu marti 25 mai 2021 Sagetatorul pierde foarte multa energie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă 3 iulie 2021. Gemenii au parte de agitație Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că nativii trebuie să fie concentrați la tot ce se întâmplă în jurul lor atunci când vine vorba de a pierde timp, energie, încredere sau bani.

Astrologul de la Antena 3 mai anunță că zodiile nu au făcut ceva bine perioada asta și este vremea să corecteze totul degrabă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 25 mai 2021, pentru toate semnele

Berbec

O persoană apropiată simte o nevoie acută de confort și de atenție. E bine să te mobilizezi și să-i oferi ce are nevoie pentru a funcționa relația.

Taur

Se anunță o zi cu multe supărări și răbufniri, asta pentru că nu ai răbdare să asculți și punctul de vedere al persoanei cu care interacționezi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Stres și soluții de ultim moment la locul de muncă. Trebuie să te descurci fără un om de bază care are probleme sau întârzie. E bine să ai o motivație puternică.

Rac

Emoții și sensibilitate. Lasă de la tine pentru a putea înțelege ce se întâmplă cu ceilalți, în special când vine vorba de oameni mai tineri decât tine.

ADVERTISEMENT

Leu

Interes major pentru conservarea sau salvarea unor obiecte ori bani. E timp să fii mai preocupat de cât de mult consumi și să încerci să fii mai ponderat.

Fecioară

Ședințe și întâlniri în care ai șansa să-ți aperi propriul interes. Negocierea te poate ajuta să câștigi banii și puterea de care ai mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lupte și insistențe în prima parte a zilei, însă în cele din urmă vei obține ce îți dorești când vine vorba de partea financiară.

Scorpion

Este o zi încărcată din punct de vedere emoțional. Te bucuri de soluții ingenioase, dar trebuie să ai și încredere să le pui în aplicare.

Săgetător

Atenționare cu privire la sănătate. În sfârșit, realizezi unde pierzi energie și este bine să faci ceva în acest sens să te simți în formă maximă.

Capricorn

Prietenie și întâlniri grozave cu cei dragi ție. Spre seară astrele anunță că este foarte posibil să primești o informație inedită care îți va fi de mare folos.

Vărsător

Este o zi cu autoritate în care trebuie să-ți faci treaba până la capăt. Îți impui să închei toate sarcinile de pe ordinea de zi.

Pești

O zi axată pe dreptate. Fii cu ochii în patru, se pot strecura greșeli care trebuie reparate. Recunoaște dacă este greșeala ta sau discută amabil cu cel care a greșit.

ADVERTISEMENT