Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 4 augut. Balanțele se refugiază în muncă

04.08.2020 | 09:43
Horoscop Camelia Patrascanu marti 4 augut Balantele se refugiaza in munca
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e marți, nu ai motive să te lași influențat de mitul celor trei ceasuri rele, pentru că totul îți merge ca pe roate. La locul de muncă te bucuri de aprecierea tuturor celor din jur și o meriți din plin. Le-ai demonstrat că ești un om de bază în echipa lor, așa că așteaptă-te la o mărire de salariu.

Cât despre relația cu persoana iubită, nu este exclus să apară unele probleme, dar le poți rezolva foarte ușor dacă îți păstrezi calmul. Încearcă să fii înțelegător cu cel de lângă tine și să-i asculți oful cu mare atenție. Doar așa veți putea trece peste acest impas. Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Potrivit antena3.ro, dacă te numeri printre nativii din zodia Balanței ți se propune un nou proiect și trebuie să te implici cu încredere. Știm că ai emoții, dar e o ocazie cu care poate nu te vei mai întâlni niciodată, așa că primește-o cu sufletul deschis.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de marți, 4 august

Berbec

Astăzi se anunţă numai bucurii de tot felul. Vei primi o serie de invitații la evenimente fericite și cel mai important este faptul că vei fi înconjurat de persoane dragi sufletului tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Această zi îți aduce un real succes profesional sau un demers financiar care aduce mulți bani,. Este chiar o zi de destin. Ce faci azi, faci bine!

Gemeni

Este o zi minunată pentru a te pune în valoare. Chiar dacă vei pune preţ pe frumuseţe sau pe lux material, important este însă, că vei atinge forma cea mai bună posibilă pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi aducătoare de mulţumire, de reuşită, poate chiar de împăcare cu o persoană cu care poate că nu ai avut o relaţie bună. Vei descoperi lucruri plăcute despre oameni la care nici nu te-ai fi putut gândi că le plac.

Leu

Azi vei avea parte de prietenii sau de o oarecare popularitate. Vei primi niște veşti foarte bune însoțite de laude neașteptate. Fecioară Astăzi, vei putea avea succes, mai ales într-un demers oficial sau vei primi un răspuns pozitiv în urma unui examen sau în urma unui proiect pe care l-ai demarat.

ADVERTISEMENT

Balanţă

Muncești mult şi foarte bine. Pe de altă parte, vei primi şi o veste bună din străinătate sau de la o persoană la care nu te aştepți. Această veste poate însemna o aprobare, un aviz sau o invitaţie la un eveniment ce te onorează.

Scorpion

Azi vei aveaparte de o reuşită care vizează banii sau câştigurile, însă, în familie. Cineva îşi dă acordul şi în felul acesta vei putea demara un proiect. Săgetător Astrele îți aduc prietenii, vorbe bune. Vei cuceri pe cineva sau vei face o impresie foarte bună. În tot cazul, relaţiile au un aspect bun astăzi.

Capricorn

Ai toate şansele să câştigi bani sau să găsești noi oportunităţi financiare. În ultimă instanţă, poți rezolva o sarcină la serviciu care înseamnă un progres pentru toată lumea. Vărsător Este o zi minunată pentru tine astăzi. O poți valorifica cum îți dorești, atât în relaţiile profesionale, cât şi în cele sociale. Te vei bucura de credibilitate, de faimă şi cineva face un gest drăguţ pentru tine, eventual vei primi un cadou.

Peşti

Va fi o zi excelentă, mai ales dacă o trăiești tihnit, liniştit, cu sufletul tău în cămin, alături de persoanele care te susţin necontenit. Nu neapărat pentru că ai avea nevoie de multe îmbrăţişări, dar pentru că preţuiești foarte mult liniştea astăzi, că îți dă tot felul de intuiţii.

ADVERTISEMENT