Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 7 iulie 2020. Capricornii primesc venituri neașteptate, Vărsătorii fac schimbări pozitive

07.07.2020 | 11:23
Horoscop Camelia Patrascanu marti 7 iulie 2020 Capricornii primesc venituri neasteptate Varsatorii fac schimbari pozitive
Camelia Patrascanu. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu aduce noutăți pentru cele 12 zodii, marți, 07 iulie 2020.

Astrologul sugerează că horoscopul de astăzi va fi cu multe chestiuni de rezolvate pentru câțiva nativi, dar și cu multă energie și imaginație.

Horoscopul pentru 7 iulie ne aduce în prim plan și relațiile amoroase.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Berbec

Intervin situații de familie, niște probleme administrative pe care le puteți rezolva cu mult calm. Aveți încredere în forțele proprii și veți reuși să fiți în top la sfârșitul zilei. Lucrurile nu se rezolvă  de la sine, așa că trebuie să faceți un minim de efort. Sunteți creativi!

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu Taur

Pe voi vă pasc mai multe oportunități, vă rezolvați niște chestiuni cu acte, vă mai intră și niște bani în buzunar. Aveți grijă pe ce cheltuiți bugetul, că trebuie să vă ajungă și în concediu. Mai bine băgați bani în cont decât să-i scoateți.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Gemeni

Azi este ziua în care sunteți invitat peste tot, primiți și vești neașteptate. Vă gândiți și la o călătorie. Vă faceți planuri de vacanță, este vară, iar după această perioadă de carantină vă gândiți serios la ceva exotic, scrie antena3.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu Rac

Rezolvați niște situații pe care credeați că nu le mai finalizați odată. Lucrurile vor fi mai clare după această chestiune și veți ști în ce direcție să mergeți, cu cine să mergeți. O să vă faceți și niște planificări de vacanță.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Leu 

Azi este ziua în care sunteți în centrul atenției, sunteți populari, vă curtează câteva persoane. Și voi le faceți ochi dulci. Cuceriți pe cinva cu stilul vostru de a fi. Se anunță o zi frumoasă și plăcută pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu Fecioară

Voi aveți câteva bile albe la șefi. Vă înțelegeți bine și cu colegii. Vă simțiți bine la serviciu, aveți ceva proiecte care se termină cu succes. Seara o petreceți relaxați la un pahar de vin.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Balanţă

Câștigați un proces, sunteți primiți la o școală, cert este că aveți succes pe plan profesional sau administrativ. Vă mai întâlniți și cu anumite persoane cu care treceți la negociat.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu Scorpion

Încercați să nu riscați prea mult astăzi, fiți prudenți și încercați să stați departe de probleme. Interacționați și cu o persoană care are nevoie de suportul vostru.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Săgetător

Azi este ziua în care vă simțiți prins în vraja spiritului liber. Azi sunteți puși pe distracție, în special în relația de cuplu. Propuneți mai multă distracție, veți fi apreciat pentur inițiativă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Capricorn

Voi primiți bani. Banii vin din resurse noi, ceva proiecte. Cert este că vă umpleți buzunarele. Fiți atenți la cei din familie, mai trebuie să aduceți niște lămuriri persoanelor dragi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Vărsător

Cuvântul magic pentru voi astăzi este inspirație. Găsiți resurse să puneți în aplicare tot ce vă doriți, ce plănuiți de ceva vreme. Trebuie să rezolvați și ceva chestiuni financiare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Peşti 

Azi este zi cu liniște și vindecare. Vă rezolvați niște probeme de sănătate pe care le-ați ignorat prea mult timp.

ADVERTISEMENT