ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 8 septembrie 2020. Cadou neașteptat pentru o zodie de aer

Autor: Alexa Serdan | 08.09.2020 | 09:52
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 8 septembrie 2020. Cadou neașteptat pentru o zodie de aer
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 octombrie 2020. Leii vor avea câștiguri financiare Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de marți, 8 septembrie 2020, vine cu obiective foarte clare, reușite financiare, dar și surprize neașteptate.

ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Antena3, nativii au parte de o zi foarte bună, chiar practică, motiv pentru care reușesc să-și stabilească anumite obiective.

Zodiile trebuie să învețe să-și prețuiască mai mult calitățile și atuurile dacă vor să aibă parte de un mic avantaj în plan sentimental sau profesional.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 8 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Rezultate excelente legat de partea financiară. Se anunță reușite depline și numeroase obiective de pe listă vor fi atinse numaidecât.

Taur

Glorie personală. După lungii discuții, în sfârșit, cineva îți dă dreptate într-o privință. Bucurie uriașă în sufletul tău și idei îndrăznețe pentru perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Aștepți prea multe rezultate din partea altora când ar trebui să fii independent. Ai ceva probleme, însă se vor rezolva prin intermedieri.

Rac

Întâlnire cu o persoană foarte dragă sufletului tău. Este o zi în care relațiile sunt cele mai importante, mai ales că îți deschid niște uși închise până de curând.

ADVERTISEMENT

Leu

Ziua aduce o reușită majoră din punct de vedere al banilor. Nu trebuie să bagi adânc mâna în buzunar, dar nici nu ai nimic de pierdut.

Fecioară

Victorie la locul de muncă. Felul tău de a munci se schimbă și ai o cu totul altă viziune asupra serviciului. S-ar putea să-ți placă mai mult ce faci.

ADVERTISEMENT

Balanță

Cadou surpriză din partea unei persoane la care nu te aștepți. Astrele au rezervat pentru ziua asta rezultate bune și așteptări din partea celor din jur.

Scorpion

Drumuri de făcut. Bați la numeroase uși și speri să întâlnești o persoană influentă care să te ajute să-ți atingi obiectivele. Nu-ți pierde speranța.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Prima parte a zilei este dedicată serviciului. Muncești și tragi din greu pentru locul de muncă. Îndemânarea de care dai dovadă va face munca mult mai ușoară.

Capricorn

Totul se învârte în sfera sentimentală. Ai curaj să-i spui partenerului de viață ce simți și chiar faci anumite gesturi cu care nu ai fost obișnuit.

Vărsător

Nu mai fii cu capul în nori și concentrează-te, mai ales în prima parte a zilei. Evită o pagubă la locul de muncă, fii cu ochii în patru.

Pești

Oportunități frumoase legat de colaborări și serviciu. Pragmatismul de care dai dovadă te ajută să profiți de ofertele care-ți ies în cale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!