Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 10 noiembrie 2021. Vărsătorul nu are o stare bună

Camelia Pătrășcanu a pregătit horoscopul pentru ziua de miercuri, 10 noiembrie 2021. Cunoscutul astrolog anunță o zi care se bazează foarte mult pe anturaj.
10.11.2021 | 09:33
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 10 noiembrie 2021 Varsatorul nu are o stare buna
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale trebuie neapărat să-și renegocieze locul în cercul de prieteni. Astrologul de la Antena 3 mai spune că sunt și oameni care consideră că nu-și mai găsesc locul și sunt excluși.

Previziunile complete sunt relatate în rândurile de mai jos. Descoperă în cele ce urmează care sunt evenimentele și întâmplările pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 10 noiembrie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Se anunță o zi tensionată, mai ales dacă știi că ai ajutat și nu ți se plătește cu aceeași monedă. Pot apărea dezamăgiri din partea cuiva.

Taur

Supărare legat de un superior, autoritate sau o persoană înaltă cu care ai mai colaborat în trecut. Sunt niște frâne în sistem.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Adevărul tău nu este același ca al celor din jur. Punctul tău de vedere nu este înțeles de ceilalți și crezi că oamenii sunt imorali.

Rac

Tensiuni care țin de investiții care nu merg cum trebuie. E posibil să fi investit încredere în persoane care nu meritau.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai așteptări prea mari de la tine. E bine să te regândești și să recalculezi lucruri care țin de sănătate, energie și putere.

Fecioară

Solicitări sau schimbări la locul de muncă care nu-ți fac bine. În sfârșit, realizezi că locul tău nu mai este acolo.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi care aduce tensiuni sentimentale, emoționale sau în relațiile cu copiii. Ai impresia că nu ai suficientă libertate de exprimare.

Scorpion

Viața personală este cea luată în vizor. Te bucuri de o stare de bine și ai nevoie să înțelegi mai bine contextul familial.

Săgetător

Drumuri și întâlniri dificile. Unele nu ies cum trebuie și nici pe hârtii nu primești răspunsuri prea bune. Ești prins pe picior greșit.

Capricorn

O zi în care e nevoie să scoți ceva bani din buzunar pentru ceilalți. Ai sentimentul că este pentru ceva facil, nu foarte serios.

Vărsător

Simți că nu ești pregătit pentru o provocare, o sarcină sau o obligație. Nu ai o dispoziție bună, mai bine amână lucrurile.

Pești

Mai multă grijă pentru sănătatea ta și a celor din jur. E posibil să nu primești vești prea bune sau să faci unele analize.

ADVERTISEMENT