Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 20 octombrie 2021. Cum sunt afectați nativii de Luna Plină

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 20 octombrie 2021. Află care sunt previziunile zilei de astăzi pentru fiecare zodie.
20.10.2021 | 10:39
Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 20 octombrie 2021. Cum sunt afectați nativii de Luna Plină
Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 20 octombrie 2021. Cum sunt afectați nativii de Luna Plină. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 20 octombrie 2021, vine cu atenționări pentru unii nativi. Este Lună Plină sub patronajul Balanței, iar nativii trebuie să fie mai atenți la relațiile cu cei din jur, potrivit astrologului de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 20 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

S-ar putea să te surprindă reacția cuiva, dar e mai bună decât te-ai fi așteptat în alte cazuri. Această reacție are legătură cu felul în care percepi oamenii, deci ai grijă la mesajele transmise.

Taur

Este Lună Plină cu atenționare la sănătate, poate te gândești să-ți schimbi terapeutul sau terapia. Pot exista neînțelegeri la locul de muncă, pentru că există moduri diferite de a ajunge la același rezultat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luna Plină îți poate aduce iubire. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva sau să-ți îndrepți atenția asupra unei anumite persoane.

Rac

În casă au loc discuții legate de obiective mari pe termen lung, pentru că Luna Plină aduce siguranță. Sunt implicate casa, familia și averea.

ADVERTISEMENT

Leu

Luna Plină marchează proiecte importante, în timp ce altele nu se mai pun în aplicare, iar unele merg mai departe. Primești aprobări și alte alte necesare din partea autorităților.

Fecioară

Dacă ți se datorează bani, trebuie să ai argumentele potrivite și să insiști pentru a-i recupera. În cazul în care începi un parteneriat, ai grijă să spui de la început ce pretenții și așteptări ai.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luna Plină marchează o schimbare de comportament sau de atitudine. Treci printr-un proces de adaptare, modelare și transformare, menționează Camelia Pătrășcanu.

Scorpion

Astăzi, Luna Plină vizează munca și reorganizarea acesteia. S-ar putea să te dezamăgească niște proiecte sau colaborări și te gândești chiar să renunți. 

ADVERTISEMENT

Săgetător

Această Lună Plină îți poate aduce noi cunoștințe sau un nou aranjament, cu alte persoane decât cu cele cu care ai lucrat până în acest moment. Poate fi chiar o nouă direcție, un nou proiect sau noi propuneri.

Capricorn

Luna Plină vizează cariera și trebuie să te hotărăști dacă accepți sau nu o propunere sau un anumit rol și chiar să aduci ajustări acolo unde oamenii îți cer să faci anumite sarcini, iar tu vezi lucrurile diferit.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Sunt vizate informațiile, educația și cursurile manuale astăzi. Aranjezi altfel informațiile pe care le ai și ajungi la alte concluzii decât până acum.

Pești

Luna Plină marchează banii pe care îi obții cu ajutorul altor persoane prin sprijinul altcuiva. Faci economie dacă există o persoană mai pricepută decât tine, cu care lucrezi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri