Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 5 mai 2021. Balanțele dau dovadă de toleranță

05.05.2021 | 09:25
Horoscop Camelia Patrascanu miercuri 5 mai 2021 Balantele dau dovada de toleranta
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 5 mai 2021, aduce toleranță și înțelegere pentru unii nativi, chiar dacă anumite persoane nu și-au îndeplinit datoria față de aceștia. 

Astrologul de la Antena 3 anunță vești bune pentru unele zodii, însă altele pot avea parte de provocări care să le pună răbdarea la încercare. Între timp, alți nativi găsesc soluții bune pentru anumite probleme.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Vezi ce planuri au astrele pentru tine și care sunt evenimentele și întâmplările care îți vor marca această zi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 5 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

S-ar putea ca astăzi să nu fi înțeles de nimeni, nici măcar de prieteni, care sunt uimiți de acțiunile tale și le pot interpreta greșit.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi primează orgoliul la tine, însă acest lucru se calmează spre sfârșitul zilei, când primești explicațiile de care ai nevoie și te simți mai bine.

Gemeni

Ai planuri mari, dar nu le poți îndeplini decât parțial, iar a doua parte a zilei aduce măsură și înțelepciune. Rămân doar lucrurile care sunt cele mai importante și pe care trebuie să le faci.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi dai dovadă de judecată plină de înțelepciune. Chiar dacă cineva nu-și face treaba așa cum trebuie, ești dispus să-i oferi mai multe șanse. 

Leu

Sunt cheltuieli pe care nu e bine și nu vrei să le faci și rămâne de văzut dacă reziști tentației, atunci când cineva te roagă. Ai senzația că persoana respectivă nu se va folosi de ajutorul pe care i-l acorzi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te sacrifici pentru o cauză care merită sau pentru cei din jurul tău, mai ales în a doua parte a zilei. Ești de părere că dacă faci mai mult decât ai promis este important ca totul să iasă bine.

Balanță

O persoană nu și-a făcut treaba sau a fost neglijentă, însă dai dovadă de toleranță, iertare și înțelegere. În acest fel îți dovedești superioritatea sau cum este sufletul tău.

Scorpion

Ai nevoie de afecțiune și răsfăț astăzi, așa că nu desfășori activități sau sarcini dificile. S-ar putea să te gândești chiar să faci o drumeție sau o excursie pentru a lua o gură de aer.

Săgetător

Ar fi bine să petreci timpul în casă sau în jurul ei, poate ai nevoie de sprijin din partea unui membru al familiei. Totodată, ți-ar face bine o puțină relaxare.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să ai parte de discuții sau călătorii, însă pot fi și cu scopul de a rezolva anumite probleme. Primești vești bune în a doua jumătate a zilei.

Vărsător

Sunt vizați banii și ar trebui să te gândești la metode de a-i obține decât la a-i cheltui. La finalul zilei, ai o soluție foarte inventivă și practică la locul de muncă.

Pești

Intuiția ta este foarte bună și simți ce se petrece cu cei din jurul tău sau ce este mai bine de făcut în zilele care urmează. Nu vei da greș dacă îți urmezi intuiția.

ADVERTISEMENT