Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Prima parte a lunii, benefică pentru Raci

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru luna noiembrie 2023. Care sunt cele mai avantajate zodii în primele 2 săptămâni?
30.10.2023 | 11:54
Horoscop Camelia Patrascanu noiembrie 2023 Prima parte a lunii benefica pentru Raci
Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru luna noiembrie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK! Află care sunt principalele predicții astrologice pentru penultima lună a anului.

Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Ce aduc primele două săptămâni ale lunii

Sunt multe planete în Scorpion, iar energia acestei zodii e foarte puternică. Avem șansa să obținem bani și dezbatem multe, înțelegem și clarificăm care sunt drepturile noastre și ale altora. Discuțiile sunt și la locul de muncă, unde fiecare trebuie să spună ce îi convine sau nu.

ADVERTISEMENT

Despre tot ce înseamnă drepturi materiale și financiare ne preocupă. Scorpionul are o energie puternică, la limită, care ne pune în fața unor alegeri foarte serioase. Luptăm, dar cu ce preț, cu ce scop? E zodia care ne pune la extreme. Poate să ne aducă belșug sau putem să renunțăm la belșug pentru a ne menține.

Pentru Berbeci, este o problemă de bani meritați. Au două planete în zona banilor, deci își pot obține banii din muncă. Vor găsi soluții să prospere, dar acum e vorba de banii înmulțiți, de banii care trebuie să vină din drepturile lor, nu doar din muncă.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Taurii au o primă jumătate a lunii cu discuții. Sunt colaborări care stau acum să înceapă, dar trebuie clarificate aspectele legate de drepturi și obligații pentru a obține bani. În spatele unor cuvinte sau expresii frumoase se pot ascunde niște capcane. Trebuie să se asigure că nu riscă degeaba.

Leii își conservă energia

Gemenii au o perioadă cu multe planete în zona muncii. Au multe de reglat la locul de muncă. Nu sunt aspecte de schimbare, ci de creștere a calității. Se întreabă dacă le place mediul în care lucrează și ca sănătate. Echipa de lucru e sudată sau se trezesc că pun mai mult ei osul la treabă?

ADVERTISEMENT

Racii trebuie să facă totul cu plăcere. Unii se pot gândi la un hobby care începe mai mult în joacă. E bine venită explorarea unui domeniu. Activitatea recreativă poate deveni lucrativă ca să obțină bani pe mai târziu. Asta poate să facă și munca mai plăcută.

Leii trebuie să își conserve energia. Unii se instalează în această perioadă cam greu, iar harta astrologică le și spune să se menajeze mai mult. Într-adevăr e de folos o perioadă de acomodare spre timpul rece, căci lor nu le place.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Fecioarele au două săptămâni mai mult intelectuale. Au de depus o muncă intensă. Analizează și studiază și cercetează teoriile, ideile pe care le citesc. Sunt și întrebate despre ce știu. Pot fi discuții-test cu persoane care le propun lucruri.

Balanțele pun accentul pe bani, dar banii care nu sunt chinuiți. Sunt ajutate să folosească mai rentabil munca pe care o fac deja, să speculeze mai mult dibăciile căpătate de-a lungul timpului. Oportunitățile pot avea legătură cu cineva care părăsește corabia, deci locul liber poate fi al lor.

Capricornii pot părăsi niște cercuri în care nu se simt bine

Scorpionii se mobilizează și trec la treabă. Își știu valoarea, își știu posibilitățile și pot fi foarte combativi. Le cer oamenilor cu care lucrează să țină ritmul cu ei. Ei sunt lenți de obicei, dar când se mobilizează au o anduranță excepțională la efort.

Săgetătorii au două săptămâni de atenționare, pentru unii cu privire la sănătate. E bine să își facă investigații și nu într-un singur loc. La locul de muncă pot descoperi lucruri toxice, interese ascunse, indiscreții, o înfundătură într-o activitate pe care o desfășoară.

Horoscop Camelia Pătrășcanu noiembrie 2023. Capricornii au două săptămâni care se referă mai multe la relații sociale sau la iubire în general. Pentru unii, locul lor într-un grup poate fi discutabil. Unii pot părăsi grupul dacă nu se simt ok acolo.

Vărsătorii au responsabilități și sarcini. Se pot certa chiar cu șefii lor pentru felul în care rezolvă niște sarcini. Își tulbură puțin comoditatea și liniștea dacă vor să se impună sau vor să facă lucrurile în stilul lor. Dacă nu, renunță și fac lucrurile cum dictează ceilalți. Nu vor să piardă la bani în niciun fel.

Peștii au o perioadă cu intuiții, viziuni legate de mersul lucrurilor. Pot discuta cu specialiști pentru a găsi soluții bine pentru a descurca niște juridice. Poate fi vorba de niște plăți care trec prin hârtii. E bine să nu întârzie cu taxele, căci se pot rostogoli și înmulți.

 

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!