Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 5 – 11 octombrie. Vești excelente pentru nativul Săgetător

04.10.2020 | 12:55
Horoscop Camelia Patrascanu pentru 5  11 octombrie Vesti excelente pentru nativul Sagetator
ADVERTISEMENT

Luna nouă va aduce schimbări însemnate pentru majoritatea nativilor zodiacului european. Este o perioadă dedicată redescoperirii de sine în cazul multor zodii, care vor avea și revelații pe măsură.

Cunoscuta astroloagă de pe antena3 a anunțat ce se va întâmpla cu toate zodiile, în perioada 5 – 11 octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

Există zodii care vor avea ceva mai mult de muncă, în toate planurile din viața lor, în viitorul nu foarte îndepărtat. Însă, vor putea culege și roadele muncii lor, atunci când se așteaptă mai puțin.

Horoscopul de la Camelia Pătrășcanu pentru 5 – 11 octombrie. Ce vești se anunță pentru Săgetători

Berbec

Berbecii au de gând să își înceapă săptămâna din plin și acest aspect va însemna pentru ei și un plus financiar. Chiar dacă nu vor reuși să pună mână pe sumele de bani mult visate vor face în așa fel încât să își poate îndeplini mai ușor planurile.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se simt ceva mai încărcați emoțional și vor avea nevoie de o soluție pentru a nu rămâne cu stresul acumulat. La mijloc de săptămână vor discuta despre posibilitatea obținerii unor sume de bani, poate de la locul de muncă.

Gemeni

Gemenii au nevoie de ceva mai multă diplomație la început de săptămână. Vor putea să își respecte toate sarcinilile și îndatoririle primite, dar la mijocul săptămânii ce urmează e necesar să fie mai atenți cu colegii lor de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii încep săptămâna cu unele semne de întrebare, dar spre finalul acestui interval vor putea să aibă toate infomațiile la care sperau. Miercuri și joi se pot apuca deja de treabă dacă plănuiesc ceva măreț.

Leu

Leii au de luat câteva decizii și se vor adapta și la ce le oferă viața. Trebuie să aibă grijă la ce le spun ceilalți, pentru că nu e recomandat să creadă chiar toate zvonurile auzite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor simți cum li se rezolvă din probleme încă de luni. Vor primi vești excelente din partea șefilor, dar și din partea celor din familie, acolo unde este cazul unui răspuns așteptat într-o problemă delicată.

Balanță

Balanțele au un spor aparte încă de luni, pentru că vor primi o sumă neașteptată de bani. E visul acestui nativ să se trezească cu astfel de surprize, având un mai mare chef de viață după astfel de vești foarte bune.

Scorpion

Scorpionii se simt ceva mai haotici, pentru că riscă să fie prinși în toane foarte proaste de către o persoană dragă lor. La mijloc de săptămână vor face investigațiile necesare pentru a dat de capăt într-o problemă presantă.

Săgetător

Săgetătorul are ceva mai mult de muncă, dar se bucură foarte tare de acest aspect al carierei. Toată munca depusă acum va însemna o culegere de roade mai încolo, deci nu trebuie să se teamă să își facă planuri.

Capricorn

Capricornii resimt ceva mai mult stres din cauza planurilor făcute și pe care acum trebuie să le respecte foarte conștiincioși. Miercuri și joi vor putea să se bazeze pe partenerul lor de viață.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie să se ocupe de problemele urgente de la locul de muncă, încă de la primele ore ale zilei de luni. Însă, se întrevăd momente de pace și armonie în cazul acestui nativ, pe parcursul întregii săptămâni.

Pești

Peștii au foarte multe idei prin care pot să își arate interesul în fața superiorilor și a șefilor. Trebuie să aibă mare grijă la promisiunile făcute în familie și de care ar putea să nu se țină.

ADVERTISEMENT