News

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru 8-14 iulie. Săgetătorii au o săptămână foarte agitată

07.07.2019 | 12:22
Horoscop Camelia Patrascanu pentru 814 iulie Sagetatorii au o saptamana foarte agitata

Camelia Pătrășcanu prezintă predicțiile sale pentru intervalul 8-14 iulie, iar veștile sunt îmbucurătoare. Cunoscutul astrolog îi avertizează, însă, pe cei născuți în zodia Săgetătorului, întrucât aceștia vor avea parte de o săptămână agitată, mai ales în plan profesional.

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu, pentru săptămâna 8-14 iulie

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi, astfel că majoritatea semnelor zodiacale își fac planuri pentru o binemeritată vacanță. Mai mult decât atât, Gemenii vor avea parte de numeroase aspecte pozitive, atât în relația cu partenerul de viață, cât și la locul de muncă.

Berbec

Ai o săpămână foarte aglomerată, de aceea Camelia Pătrășcanu îți recomandă să te ferești de certuri care nu fac altceva decât să-ți consume energia inutil. Grijă mare cu sănătatea în această perioadă, nu ai vrea să te îmbolnăvești.

Cunoscutul astrolog, Camelia Pătrășcanu
Cunoscutul astrolog, Camelia Pătrășcanu

Taur

Ești legat profund de propriul cămin. Simți nevoia să dedici întreaga săptămână prietenilor și mai ales familiei.

Gemeni

Toate lucrurile funcționează ca pe roate în această perioadă, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Te pregătești intens pentru o întâlnire de afaceri extrem de importantă și, în ciuda emoțiilor, vei face o impresie cât se poate de bună. Trebuie doar să ai încredere în forțele proprii. Cucerește-i pe toți cu umorul și carisma care te caracterizează.

Rac

Dedici mare parte din timp activităților din sfera profesională, din dorința de a avansa în carieră. Se întrevăd însă și o serie de nemulțumiri în ceea ce privește un parteneriat mai vechi, de aceea Camelia Pătrășcanu îți recomandă să-ți asumi independența.

Leu

Ai tendința să te concentrezi mai mult asupra celorlalți, însă nu trebuie să neglijezi nici propriile interese, mai ales când vine vorba despre locul de muncă, unde intervin o serie de schimbări importante.

Fecioară

Îți stă gândul numai la bani în această săptămână. Ești motivat/ă să obții un avantaj din punct de vedere financiar, pe baza atuurilor de care simți că dispui. Totodată, spre sfârșitul perioadei, se întrevăd unele informații benefice pentru viitorul tău. Folosește-le, însă, chibzuit.

Balanță

Ai parte de zile obositoare, mai ales în ceea ce privește locul de muncă, dar și satisfacțiile se anunță pe măsură. Astrologul recomandă însă respectarea perioadelor de odihnă.

Scorpion

Intuiția nu te înșeală absolut deloc în această săptămână și, mai mult decât atât, debordezi de imaginație. Pune-ți cu încredere în valoare toate aceste atuuri și vei avea numai de câștigat.

Săgetător

Ai parte de o săpătămână agitată, dar benefică din toate punctele de vedere. Trebuie să fii,însă, un pic mai flexibil, mai ales când vine vorba de lucruri. Nu ezita să trăiești experiențe noi.

Capricorn

Îți canalizezi toate eforturile asupra afacerilor sau întâlnirilor importante ce țin de viața profesională. Răbdarea este, însă, cheia pentru a avea parte de reușite în  următoarea perioadă.

Vărsător

Munca este principalul factor care te motivează în următoarele zile, mai ales că lista cu sarcinile ce trebuie duse la îndeplinire devine din ce în ce mai lungă. Astrologul recomandă însă respectarea momentelor de odihnă.

Pești

Ești foarte motivat să reușești lucruri extraordinare în următoarea perioadă, așa că nu ezita să acționezi după cum îți dictează inima. Spre sfârșitul săptămânii, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză. Profită din plin de aceste momente speciale.