Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din luna martie 2023. Ce pățesc Gemenii?

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru partea a doua din luna martie 2023: Ce vești primește fiecare zodie de la renumitul astrolog?
15.03.2023 | 19:30
Horoscop Camelia Patrascanu pentru a doua jumatate din luna martie 2023 Ce patesc Gemenii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din martie 2023
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din luna martie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK!  Continuarea lunii vine cu răsturnări de situație pentru unele semne zodiacale. Cum vor fi ultimele două săptămâni din luna lui Marte?

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din luna martie 2023: Berbecii sunt cei mai activi

A doua jumătate a lunii martie 2023 este foarte interesantă deoarece aduce niște evenimente astrale despre care e bine să știm. În primul rând, se formează Lună Nouă în Berbec, pe 21 martie. Acolo se află și Mercur și Jupiter. Berbecul este foarte activat. Suntem inspirați să facem planuri mari din dorința de a arăta de ce suntem în stare.

ADVERTISEMENT

Vom face lucruri pe care le-am gândit ani buni, dar nu am avut îndrăzneala. Jupiter în Berbec și tot contextul astral ne pune în situații favorabile. A doua jumătate a lunii este plină de idei, plină de elan.

Multe zodii vor dori să facă schimbări majore în viața lor. Nu ne vom putea opune energiei unui nou start. Unii dintre noi vom constata că e o mare diferență între ce facem acum și ce vrem să facem cu adevărat. Procesul schimbării va fi plin de necunoscute, dar fascinant.

ADVERTISEMENT

Luna Nouă ne va face mai inteligenți, cu un mental mult mai activ. Apoi, pe 23 martie, Luna e conjunctă cu Venus în Taur, cu destinul și cu Uranus. Trebuie să fim atenți la bani. S-ar putea să ne apuce spaimele. Va trebui să găsim soluții. Nu e vorba de a avea bani mulți pentru a face lucruri mari.

Taurii au proiecte secrete

Pe 28 martie este conjuncția Lună-Marte, care se traduce prin înțelepciune și prudență. Atenție la restaurarea unor lucruri sau a unor relații. Pe 31 martie, Luna e conjunctă cu Luna Neagră. Ne confruntăm cu fricile noastre, cu teama înaintea unui start grozav. Primim, însă, curaj de la Jupiter.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, a doua jumătate a lunii martie vine cu lucruri bune. Ei lucrează în ritmul lor, iar planurile pe care le conduc singuri ies mai bine. Pot fi one man show! Ei, singuri, pe scena lumii! Până pe 21 martie, nativii de foc sunt în plină glorie. Pe 23 martie, atenție la bani, fără cheltuieli imprudente! Pe 31 martie, să-și depășească neîncrederea.

Taurii au un început frumos în viață, dar poate nu în legătură cu planurile de până acum ci în privința altor activități. Nu vor sâcâieli, bătăi de cap. Își pot face niște strategii discrete fără ca nimeni să îi vadă. În tot cazul, Luna Nouă îi învață care sunt strategiile cele mai bune de supraviețuire. Își fac tot felul de calcule, mai ales financiare.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de probleme legate de carieră, rol, funcție, mai ales pe 19 și 20 martie 2023. Se consultă cu adevărații prieteni, pentru că și prietenii se testează în această a doua jumătate de martie. Poziția lor poate deveni ingrată. Își caută oameni care gândesc asemenea lor. Asta se va întâmpla mai ales după 21 martie. Atenție și la sănătate după 28 martie!

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2023: Fecioarele, mai atente la subtilități

Racii vor fi interesați de viața socială, de interacțiunile cu ceilalți. Pe 19 și 20 martie, trebuie să fie atenți la reguli, regulamente, acte scrise, semnături, ordini care vin. Luna Nouă le dă curajul să spună un punct de vedere supărător pentru cei din jur. Nu acceptă să facă lucruri care le mustră conștiința.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii martie 2023. Leii au o perioadă marcată de un nou început. Unii pot înțelege că nu mai e loc de ei acolo unde se află. Trebuie să schimbe banca. Unii își schimbă casa. Dacă vor sesiza lucruri incorecte, le vor spune. Pe 21 martie, au suficient curaj să spună dacă mai merg pe un drum sau nu mai merg. Nu vor mai accepta convingeri, lămuriri sau discuții: vor fi pe pozițiile lor, fermi!

Fecioarele au o perioadă în care se activează relația cu persoanele care le înțeleg și care le sprijină. Sunt foarte atente la acest aspect. Sunt atente la gesturile subtile. Luna Nouă le va aduce un aspect foarte important. Ele trebuie să renunțe la ceva, poate la complexe, la autocritică sau la bârfirea, criticarea unor situații sau oameni cu care trebuie să colaboreze. Pe 23 martie le pică fisa și înțeleg lucruri.

Balanțele au pe 19 și 20 multe plângeri. Luna Nouă din 21 martie vine cu curajul de a privi cu luciditate, într-o oglindă, să se vadă așa cum sunt. De aici își dau seama ce schimbări trebuie să facă. Pot fi discuții cu partenerul de viață în aceste două săptămâni. Discută și despre bani, despre acte și legi. Finalul de lună poate fi curajos, în sensul că se eliberează și pot accepta chiar și o pierdere dacă asta le face fericite.

Săgetătorii, dificultăți pe plan sentimental

Scorpionii au în vizor colaborările. Zilele de 19 și 20 sunt importante, pentru că intuiția le spune cum să se apropie de anumite persoane, cum să le abordeze. Pot veni și proiecte noi, poate chiar cu sacrificarea unora vechi. Dacă nu merge ceva, s-ar putea opri. Le explodează, pur și simplu, adevărul în față. Fac schimbări rapide, recuperează timp.

Săgetătorii au două săptămâni în care talentele lor ies la suprafață. Vor să se trăiască pe ei înșiși, la modul cel mai pragmatic. Vor să fie liberi, să aibă puterea să își spună păsurile. Asta se întâmplă încă de pe 19 și 20. Încep să sesizeze dacă sunt în forță de putere sau nu. Apar discuții în casă. Luna Nouă aduce dificultăți în plan sentimental. Nu li se răspunde cu aceeași monedă. Pe 23 martie pot obține bani.

Capricornii au multe de analizat și de pus în altă cheie. Au multe reglaje de făcut mai ales în relația cu partenerul, cu propria lor biografie. Mulți Capricorni vor o altfel de viață. Pe 23 martie, sunt plini de avânt.

Vărsătorii pornesc către proiecte interesante odată cu Luna Nouă. Pot accepta niște invitații și caută experiențe deosebite. Pe 23 martie, apar realizări în casă și cămin. 28 martie e zi de efort, dar muncesc foarte bine. Finalul de Lună e un test de putere interioară.

Potrivit acestui horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru martie 2023, Peștii au multă energie bună. Luna Nouă se produce chiar în semnul câștigurilor prin forțe proprii. Ei singuri lucrează și-și dau puterea de care au nevoie. 23 martie poate însemna semnarea unui contract onorant. 28 martie vine cu un prag de trecut, iar pe 31 trebuie să fie atenți cum își organizează munca și să fie atenți și la loialitatea persoanelor cu care lucrează.

 

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Cum a învățat-o Gigi Becali pe Alexandra Becali să facă milioane.
Cum a învățat-o Gigi Becali pe Alexandra Becali să facă milioane. "Regula numărul 1"
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce...
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce a ajuns în București: „E infernal aici!”. Ce a observat
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru...
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru anii de vechime, orele suplimentare sau prime
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la...
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la un scenariu de coșmar ANALIZĂ
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
Divorț șocant în showbiz. S-au despărțit după 20 de ani de căsnicie
Divorț șocant în showbiz. S-au despărțit după 20 de ani de căsnicie
Revelion pentru Simona Halep. Coșmarul s-a terminat
Revelion pentru Simona Halep. Coșmarul s-a terminat
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai...
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Lua 10 pastile pe zi și s-a săturat. ''Cred în divinitate!''
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei