Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua parte din aprilie 2023. Ce trebuie să știe Racii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din aprilie 2023: Ce se anunță pentru Raci, Lei și Fecioare? Cum vor fi zilele?
07.04.2023 | 16:15
Horoscop Camelia Patrascanu pentru a doua parte din aprilie 2023 Ce trebuie sa stie Racii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua parte din aprilie 2023. Foto: ASTRO-FANATIK/ Pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate din luna aprilie 2023! A doua parte a acestei luni vine cu aspecte extrem de interesante pentru fiecare zodie!

Horoscop Camelia Pătrășcanu – partea a doua din luna aprilie 2023

A doua jumătate a lui aprilie vine cu fenomene astrologice importante, iar unul dintre ele este retrogradarea planetei Mercur, din 20 aprilie. Este o retrogradare în Taur, un semn al banilor. Va trebui să ne bazăm pe ce putem obține prin capacitățile noastre, nu prin intervenții, nu prin pile, nu prin ajutor de la alții.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ghidăm lucrurile, să știm ce e de oferit. Pe 20 aprilie se formează și a doua Lună Nouă în Berbec. Avem închiderea unui interval foarte special, cu două Luni Noi în Berbec. E un interval care ne-a dat posibilitatea să avem inițiative, să avem curaj, să ne urmăm inima, voința conștiința.

Sunt proiecte noi care vizează un alt mod de a câștiga bani. Este un aspect astral grozav, chiar dacă nu prea se înțelege cu Pluton din Vărsător. Ce vrem să facem poate fi contrar susținerii apropiaților sau contra curentului.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, trebuie să ne bazăm pe propriile forțe, pentru că vremurile nu sunt deloc ușoare. Trebuie să ne implicăm total, să credem total, după ce am analizat și am stabilit ce ne e propice.

Horoscop Camelia Pătrășcanu aprilie 2023: Berbecii îi contrazic pe ceilalți, cu curaj

Pentru Berbeci, este un interval cu multe planete în zodia lor. E o mare animație, cu chef de a face lucruri grozave. Vor avea avânt, curaj, chiar sfidare, acolo unde autoritățile se pot impune, unde au autoritate. Nu țin cont de lucrul ăsta. Își asumă riscul de a-i contrazice pe ceilalți. Pot iniția schimbări în viața lor. Sunt schimbări și sociale, ies din grupuri, nu mai fac frății. Se gândesc la bani, mai ales spre final de lună.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, a doua jumătate a lunii aprilie 2023 aduce multă istețime și, în felul acesta, multe lucruri pot fi ajustate sau întărite. Cunosc multe și despre ei înșiși. Sunt nevoiți să fie sinceri, să recunoască dacă vor cu adevărat un lucru. Își reanalizează angajamentele, dacă sunt cu adevărat potrivite pentru ei. Bate un vânt de libertate. Au posibilitatea de a se retrage din unele aranjamente. Luna Nouă îi va sprijini să lase în trecut niște resentimente.

Pentru Gemeni, este un interval care poate aduce încheierea unor tulburări la nivel social în comunitatea în care trăiesc. Mulți prieteni și-au cam arătat adevărata față. Gemenii au putut constata dacă mai e locul lor într-un context social. Vor stabili, în deplină împăcare cu ei, dacă merg mai departe cu un anumit grup, o anumită rețea de cunoștințe. Mulți vor dori să-și repare imaginea în fața unor cercuri sau prieteni.

ADVERTISEMENT

Racii fac schimbări profesionale

Pentru Raci, Luna Nouă din 20 aprilie este marcantă. Poate fi vorba de un drum, de o cale pe care vor să meargă. Luna Nouă le spune că pot începe un nou drum. Unii ies la pensie, alții ies din niște colaborări. Nu e vorba doar de renunțare, ci și de asumarea unor responsabilități noi, provocatoare, poate că onorante. Pentru că sunt multe aspecte tensionate, e de așteptat că ies, părăsesc, datorită demnității, verticalizării. Unele lucruri nu mai corespund cu credințele lor.

Leii au o a doua jumătate a lui aprilie în care Luna Nouă încheie demersul de o lună în care au tatonat cu autoritățile. Se ivește o schimbare a filozofiei de viață, a valorilor pe care le au. Și-au dat seama în ultima lună ce e corect pentru ei și ce nu. Pot apărea mutații mari la nivel de conștiință și de crez. Pot începe planuri și proiecte, chiar dacă Mercur va fi retrograd.

Pentru Fecioare, Luna Nouă din 20 aprilie încheie o lună în care au analizat mai atent perspectiva banilor, cum îi câștigă, cu cine colaborează, ce calități le sunt răsplătite. Au avut mult curaj, mai mult decât de obicei, în a-și susține niște drepturi. Mercur retrogradează în Taur, tot un semn al banilor. Trebuie să muncească mult, să scrie mult, să gândească mult. Unele vor considera că nu merită, altele se vor implica în niște cursuri. Se pot răzgândi, pot schimba domeniul de interes intelectual. Drumurile pot fi făcute în urma unor răzgândiri.

Săgetătorii sunt entuziaști, dar e bine să fie un pic mai realiști

Pentru Balanțe, Luna Nouă din 20 aprilie 2023 este importantă pentru că se află în zona relațiilor și a parteneriatelor. Aspectele sunt tensionate și constată ce pot cere și nu pot cere, care sunt limitele și se opresc unde simt nevoia. De aceea, și Mercur le ajută să înțeleagă care sunt limitele celuilalt, indiferent despre cine este vorba. Vor să vadă mai mult calitățile decât defectele.

Pentru Scorpioni, se anunță încheierea unei luni de organizare a vieții și a muncii. Își propun lucruri ambițioase, solicitante, poate și riscante sub aspectul sănătății și energiei consumate. Dacă miza îi mișcă, își pot propune să facă lucruri mari, care îi solicită, care le strică rutina zilnică.

Pentru Săgetători, a doua jumătate din aprilie 2023 vine cu o trezire la viață, plină de încurajare. Unii încep ceva, au această șansă. E un moment prielnic. Sunt realiști, văd care e pasul corect. E bun entuziasmul, dar e bine să fie mai realiști. Trebuie să vadă în ce cadru se desfășoară. Pot obține finanțe de unde nu se așteaptă!

Pești, atenție la acte!

Pentru Capricorni, urmează stabilirea unui noi proiect de familie. Marte, în zona relațiilor personale, există persoane apropiate de care ei țin cont. Unii colaboratori sau apropiați nu mai acceptă amânare sau neimplicarea lor. Trebuie să ia niște hotărâri mari, să meargă cot la cot. Se mobilizează. E o mobilizare de destin, în sensul că vor călca într-un nou registru. E o nouă epocă în viața personală.

Pentru Vărsători, Luna Nouă din aprilie încheie o perioadă de avânt, planuri în mai multe direcții. Pentru că Mercur va fi retrograd, vor stabili o ierarhie, un top: ce e de făcut acum și ce e de făcut mai târziu. Este nevoie de această organizare. Dacă nu sunt coerenți, dacă nu sunt aliniați cum trebuie, Pluto le aduce avertizări legate de disfuncții, incoerențe atât de mari încât pot avea tulburări de somn sau de comportament, pentru că se pun sub niște presiuni mari.

Pentru Pești, se va încheia o perioadă ce a vizat banul. Mai mult curaj le-a dat perioada care se încheie pe 20 aprilie. Au îndrăzneala de a începe un proiect în numele lor, gândit de ei. Trebuie să fie mai atenți la acte sau la vize, autorizații, tot ce vizează munca și banii. Ce nu au obținut până acum, pot obține după data de 20 aprilie 2023. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde