Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 10 decembrie 2020. Fecioarele nu trebuie să irosească banii

10.12.2020 | 09:09
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 10 decembrie 2020 Fecioarele nu trebuie sa iroseasca banii
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 10 decembrie 2020, aduce vești bune legate de bani pentru unii nativi, în timp ce alții trebuie să aibă grijă la cheltuielile făcute. 

Potrivit astrologului de la Antena 3, proiectele și parteneriatele făcute astăzi depind de sinceritate și de transparența unor informații.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 zodii, așa cum sunt prezentate de către astrolog.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 10 decembrie 2020

Berbec

Ai parte de discuții importante legate de acte și colaborări. Totodată, aștepți niște acte importante, mai ales că depinzi de ele.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să discuți cu superiorii legat de anumite standarde pe care ar vrea să le schimbe. Totul se rezumă la bani, iar dacă ai mai multă flexibilitate poți câștiga mai mult.

Gemeni

Ai mult de muncă, însă te descurci foarte bine și ai energie, mai ales în a d0ua parte a zilei. Ai grijă să nu abuzezi de energia pe care o ai, altfel s-ar putea să dispară.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua de astăzi poate fi tensionată. Te întâlnești cu o persoană cu care trebuie să colaborezi și ai o viziune mare și câteva argumente prin care să o convingi că merită să lucrați împreună.

Leu

Ai discuții cu colegii de la birou și nu poți găsi pe cont propriu soluții la o problemă, așa că trebuie să ceri ajutor. De asemenea, dai dovadă de inspirație și creativitate atunci când îți prezinți noile idei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astăzi este o zi în care banii nu trebuie irosiți. Este valabil și în cazul timpului și energiei pe care o ai.

Balanță

Trebuie să ai grijă la banii și nevoile tale, mai ales în a doua parte a zilei. Trebuie să ai curajul să-ți spui nemulțumirile cu măsură.

Scorpion

Opiniile anumitor persoane îți aduc reținere și suspiciuni pentru că nu știi ce să crezi. Intuiești mai bine lucrurile spre seară, așa că nu ar fi bine să abordezi persoanele delicate în prima parte a zilei.

Săgetător

Nu toate relațiile de prietenie sunt benefice pentru tine. Spre sfârșitul zilei realizezi că pierzi timp și energie dacă îi susții pe unii dintre ei.

Capricorn

Ai multe temeri legate de viitor și nu știi dacă este momentul potrivit să faci o anumită schimbare în viața ta.

Vărsător

Ai o atitudine autoritară și chiar de împotrivire, mai ales dacă dai de situații care nu îți oferă libertate de mișcare.

Pești

Ziua ta debutează așa cum trebuie, însă mai spre seară ai anumite pretenții și așteptări, însă acestea nu sunt satisfăcute.

ADVERTISEMENT