Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 11 noiembrie 2021. Săgetătorul are nevoie de încurajări

Horoscopul realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru joi, 11 noiembrie 2021, anunță o zi a păcălelilor. Zodiile și-au făcut iluzii prea multe în legătură cu oamenii din jur.
11.11.2021 | 10:39
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 11 noiembrie 2021 Sagetatorul are nevoie de incurajari
ADVERTISEMENT

De asemenea, cele 12 semne zodiacale își fac iluzii și în privința situațiilor prin care trec. Poate sunt niște informații date mai departe, dar acum nu mai stau în picioare.

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt dezvăluite de Antena 3 în rândurile de mai jos. Ești gata să afli care sunt acestea?

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 11 noiembrie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Atenție la prieteni sau la zvonurile care circulă. Nu toate informațiile sunt bine argumentate, poți realiza când ești păcălit.

Taur

Dezamăgiri legat de unele lucruri pe care le-ai făcut. Ai promis chestiuni fără să le realizezi, iar șefii te trag de urechi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dezbateri în legătură cu nişte informaţii, termeni profesionali sau noţiuni. Ai nevoie de un specialist, nu stăpânești unele lucruri.

Rac

O zi care aduce tensiuni din partea cuiva care nu și-a ținut promisiunile. Într-un fel e vina ta că nu ai verificat dinainte.

ADVERTISEMENT

Leu

Există șanse foarte mari să spui adevărul foarte transparent, să faci unele gafe. E cazul să fii mai atent la sensibilitățile celor din jur.

Fecioară

Multă responsabilități și foarte puțină organizare. Lucrurile se cam încurcă în loc să meargă cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Tensiuni care țin de sentimente și pofte. Astrele te îndeamnă să nu te răsfeți, să nu cheltui prea mult și să nu faci excese.

Scorpion

Discuții în casă și în familie în privința unor investiții, conforturi pe care ți le-ai dorit și nu sunt tocmai justificate.

Săgetător

Ai nevoie de încurajări sau ajutor. Cauți, dar nu prea găsești, din păcate, nu ești în anturajul care să te avantajeze.

Capricorn

Cheltuieli de dragul unei persoane, deci nu sunt bani aruncați inutil. Reușești să înveți să faci mai multe lucruri, ai abilitățile necesare.

Vărsător

Imaginație și creativitate. Ai senzația că lumea nu ține pasul cu tine, că înțelegi lucrurile mai profund decât ceilalți.

Pești

Mare atenție la aspectele care țin de sănătate. Nu reușești să primești un răspuns pozitiv, dar se lămuresc lucrurile mai târziu.

ADVERTISEMENT