ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 noiembrie 2020. Conflicte și tensiuni pentru unele zodii

Autor: Andreea Stanaringa | 12.11.2020 | 09:29
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 noiembrie 2020. Conflicte și tensiuni pentru unele zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 14 decembrie 2020. Schimbări și vești neașteptate pentru nativi. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 noiembrie 2020, vine cu tensiuni și provocări pentru unele semne zodiacale. Au nevoie să-și analizeze situația și să ceară sfatul cuiva apropiat pentru a-și da seama ce au de făcut în continuare. 

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 menționează că nativii vor avea nevoie de o vorbă bună mai ales în prima jumătate a zilei, urmând ca apoi să fie mai răbdători cu oamenii de lângă ei.

De asemenea, pot apărea conflicte care să le dea ziua peste cap. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru astăzi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 12 noiembrie 2020

Berbec

Ai o zi marcată de tensiuni, mai ales dacă ești în așteptarea unui act important care nu are loc sau dacă o persoană nu-și îndeplinește angajamentul față de tine.

ADVERTISEMENT

Taur

Se poate să ai parte de conflicte cu o persoană care îți răspunde cu aceeași monedă, deși nu veți rezolva nimic dacă reacționați așa. Cuvintele acide nu vor ajuta relația să fie mai liniștită.

Gemeni

Este posibil să ai parte de o atmosferă încordată la locul de muncă din cauza cuiva care nu și-a făcut treaba sau care a întârziat prea mult, mai ales că te încurcă și pe tine.

Rac

Vești proaste în plan sentimental. Nu știi dacă poți avea încredere în promisiunile unei persoane și acest lucru îți dă emoții negative.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai parte de discuții cu cei din familie pentru a le cere sfatul cu privire la o schimbare. Apelezi la cei apropiați pentru că te pot ajuta cu cel mai bun sfat.

Fecioară

Ziua de astăzi vine cu discuții legate de aspecte financiare și ar trebui să negociezi cât de bine poți pentru a avea parte de câștiguri. Priceperea și agilitatea îți vor aduce banii de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Aștepți niște vești importante legate de o sumă de bani pe care ar trebui să o primești. Nu este momentul să faci cheltuieli care nu sunt necesare pentru că nu știi ce te poate aștepta.

Scorpion

Astăzi te gândești foarte bine dacă vrei să continui un proiect cu cineva sau dacă ar trebui să pui capăt alianței respective. Ia decizia care ți se pare cea mai potrivită.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ai grijă la sănătate în a doua jumătate a zilei, mai ales dacă ai un drum lung de făcut. Trebuie să te stăpânești foarte bine la locul de muncă pentru a evita o scăpare pe care s-ar putea să o regreți.

Capricorn

Nu știi ce-ți rezervă viitorul și totul ți se pare incert. Ai nevoie de sfaturi de la prietenii apropiați și nu știi ce semnale îți transmite persoana iubită în legătură cu relația.

Vărsător

Ai autoritate la locul de muncă astăzi, însă trebuie să ai o experiență profesională destul de mare sau date bine documentate și puse la punct. Verifică de mai multe ori sursa anumitor informații.

ADVERTISEMENT

Pești

Te gândești la viitor și tinzi să analizezi lucrurile într-un mod profund. Vrei să te asiguri că iei cea mai bună decizie și de aceea îți faci griji cu privire la problemele morale și sufletești.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!