Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 15 octombrie 2020. Gemeni, mare atenție la excese!

15.10.2020 | 10:02
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 15 octombrie 2020 Gemeni mare atentie la excese
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de joi, 15 octombrie 2020, le oferă nativilor șansa de a afla ce gândesc cei din jur despre ei, dar mai ales care este locul pe care-l soarta îl rezervă în viața acestora.

De asemenea, astrologul de la Antena 3 a mai aflat de la astre că este o zi un pic complicată în care semnele zodiacale trebuie să se bazeze pe tact și diplomație.

ADVERTISEMENT

Totodată, ar fi bine să acorde mai multă atenție persoanei importante de lângă ei. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile detaliate pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 15 octombrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Diferențele de opinie și de intenție riscă să creeze situații tensionate în viața de cuplu. Mare atenție și la riscul de coliziune cu oamenii din jur. Este o zi a conflictelor.

ADVERTISEMENT

Taur

Suspiciuni sau nemulțumiri legat de felul în care persoanele din preajmă își fac treaba. Încearcă să lași loc de explicații înainte de a-i judeca pe cei din jurul tău.

Gemeni

Excese sau relații cu oameni care te sapă pe la spate. Fii cu ochii în patru și vezi pe cine trebuie să scoți din viața ta. Unii își vor arăta adevărata față.

ADVERTISEMENT

Rac

Supărări sau conflicte cu autoritățile sau cu persoane care vor să se impună cu orice preț. Astrele te sfătuiesc să dai dovadă de fermitate.

Leu

Gândești și acționezi în consecință, însă unii nu înțeleg deloc atitudinea ta. Nu stai prea mult pe gânduri, motiv pentru care cei din jur nu pot ține pasul.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tensiuni legat de bani sau colaborări financiare, mai ales în a doua parte a zilei. Ascultă ce au de spus cei din jur, dar fii realist și vezi ce poți să faci mai departe.

Balanță

Emoții pe plan sentimental. Ai impresia că inima îți cam joacă feste, încearcă să vezi limpede și clar ce se întâmplă cu persoana de lângă tine.

Scorpion

Întâlniri și discuții cu persoane care se plâng din orice. Nu este cazul să te implici prea mult, contează să asculți ce au de spus acestea. Așa se poate detensiona atmosfera.

Săgetător

Zi complicată din punct de vedere al comunicări. Primești unele mesaje pe care îți este greu să le înțelegi. Fii mai atent la ce ți se transmite.

Capricorn

Tensiunii în relațiile de tot felul. Ți se cere o decizie radicală, dar nu te simți în stare să faci acest pas. Ai tendința de a te închide și mai mult în tine.

Vărsător

Ai o grămadă de planuri și proiecte de dus la capăt, dar realizezi că nu le poți face singur. Înainte de a sări la supoziții fii sincer cu cei cu care lucrezi.

Pești

Încerci să convingi pe cineva să-ți fie alături pe plan material. Vrei să ai aceleași scopuri financiare cu o anumită persoană, dar trebuie să duci muncă de lămurire în acest sens.

ADVERTISEMENT