Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 23 septembrie 2021. Indispoziții pentru nativul Vărsător

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 23 septembrie 2021, aduce o zi cu foarte multe certuri la orizont, pentru toată lumea.
23.09.2021 | 09:31
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 23 septembrie 2021. Indispoziții pentru nativul Vărsător
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 23 septembrie 2021. Indispoziții pentru nativul Vărsător. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrele anunță că semnele zodiacale nu se ceartă doar pentru demnitate și adevăr, ci și pentru bani. În plus, astrologul de la Antena 3 spune că este o zi complicată.

Toți cei 12 nativi sunt sensibili, dar în același timp le-ar prinde bine niște gesturi frumoase. Zodiile trebuie să se comporte frumos dacă vor să primească atenție.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 23 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Cuvinte grele și reacții pe care nu le poți controla, în special dacă ai senzația că ești dus de nas sau păcălit de oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Prima parte a zilei te ia prin surprindere, te uluiește, însă mai târziu îți revii în fire. Nu ezita și dă-le replica celor din preajma ta.

Gemeni

Plătești pentru greșelile tale sau ale altora. Ziua poate aduce niște corecții, lecții importante sau mintea de pe urmă, spun astrele.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiuni cu autoritățile sau persoane încăpățânate. Nu prea ai chef de nimic, nici măcar de dragoste, deși ți-ar prinde bine asta.

Leu

Se spun lucrurile pe nume. Certuri efervescente, dar sincere. Indispoziții, însă spre seară reușești să găsești liniștea și pacea interioară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Multă bătaie de cap cu norme, acte și bani. Gândește-te bine și speculează fiecare aspect dacă vrei să te bucuri de finanțe bune.

Balanță

O zi care aduce tensiuni privind câștigurile, banii sau ideea de siguranță. E cineva care se răzgândește și nu se ține de cuvânt, ceea ce te supără.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Izbucnești dintr-o dată, lucru care aduce tensiuni și conflicte, mai ales spre seară. Ar trebui să ai tact, dar perioada asta nu-l găsești deloc.

Săgetător

Mare atenție la sănătate. Excesele sau unele analize care nu au ieșit bine trebuie puse la punct. Nu ezita să ceri sfaturi.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Grijă și interes pentru viitorul copiilor, pentru cei care sunt părinți. Ceilalți pun pe primul loc proiectele, care trebuie adaptate la vremurile actuale.

Vărsător

Indispoziții și o stare care nu aduce nimic bun acasă. Analizează ce e greșit, discută cu familia și gândește-te mai mult la tine.

Pești

Astrele prevăd tensiuni de ordin sentimental. Simți că ești ținut la distanță de persoana iubită sau ai parte de o despărțire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri