Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 26 noiembrie 2020. Vărsătorii sunt solicitați la maximum

26.11.2020 | 09:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 26 noiembrie 2020 Varsatorii sunt solicitati la maximum
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 26 noiembrie 2020, aduce soluții la anumite probleme din viața nativilor, care se vor gândi mai bine pentru ce merită să-și investească energia. 

Astrologul de la Antena 3 îi avertizează pe anumiți nativi că nu vor reacționa foarte bine la anumite constrângeri din viață, iar alții pot avea parte de o pierdere.

ADVERTISEMENT

O zi solicitantă pentru unele semne zodiacale, care își consumă o mare parte din energie. Află mai jos care sunt previziunile pentru fiecare nativ.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 26 noiembrie 2020

Berbec

Dai dovadă de încăpățânare și te confrunți cu superiorii sau cu oricine stă în calea ta, chiar dacă ai idei bune. Trebuie să ai mai multe argumente și să-ți măsori cuvintele pentru a-ți putea susține punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu înțelegi foarte bine evenimentele care se petrec în jurul tău și ar fi bine să nu iei nicio decizie importantă în aceste momente și nici să ții partea cuiva, oricare ar fi situația.

Gemeni

Un prieten care spune prea multe sau care îți cere ceva te poate surprinde într-un mod neplăcut astăzi. Preferi să dai sfaturi decât să ți se ceară bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o atitudine autoritară astăzi și vrei să pui lucrurile la punct. Iei anumite decizii care s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jurul tău.

Leu

Analizezi toate posibilitățile și deciziile pe care le ai pentru a face o schimbare. Alegi ceea te crezi că îți face bine și care te va ajuta să ai viitorul pe care ți-l dorești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să ai parte de o pierdere, însă îți va face bine. Ți-ai dat seama că ai investit prea mult timp și energie într-o anumită persoană și că aceasta nu le merită. Această pierdere nu te va afecta.

Balanță

Te cerți cu cineva apropiat din cauza faptului că persoana respectivă nu este punctuală, nu își respectă promisiunile și nici nu le pune în practică. Atmosfera devine mai liniștită spre sfârșitul zilei.

Scorpion

Ai multă treabă de făcut, iar timpul se scurge tot mai repede astăzi. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai de făcut i ai grijă la actele pe care le semnezi.

Săgetător

Este o zi în care trebuie să te ferești de excese. Scapă de anumite vicii care nu își aduc niciun beneficiu și nu face prea multe promisiuni în relația cu persoana iubită.

Capricorn

Astăzi analizezi lucrurile care s-au schimbat în viața ta și te gândești dacă acestea te mulțumesc pe deplin. Te gândești cum ai evoluat până acum și care este locul tău în cadrul familial.

Vărsător

Ai parte de o zi foarte solicitantă, cu multe discuții și întâlniri care te vor stoarce de energie. Deși simți că nu mai poți, la sfîrșitul zilei eforturile depuse s-ar putea să te mulțumească.

Pești

Anumite lucruri îți atrag atenția și te gândești să investești sume mari de bani. Ar trebui să te abții și să reziști acestui impuls de moment, mai ales că vei găsi spre seară o metodă inedită de a face bani.

ADVERTISEMENT