Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 29 octombrie 2020. Probleme și conflicte pentru anumite zodii

29.10.2020 | 08:59
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 29 octombrie 2020 Probleme si conflicte pentru anumite zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul pe care îl propune Camelia Pătrășcanu pentru joi, 29 octombrie 2020, vine cu mai multe împotriviri și ambiții din partea nativilor. Vor exista probleme și conflicte pentru unele zodii. 

Astrologul de la Antena 3 avertizează asupra problemelor financiare și relaționale care ar putea să apară astăzi pentru unii nativi.

ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă astrele pentru această zi și la ce trebuie să ai mare grjă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 29 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Vrei să rezolvi lucrurile și situațiile în felul tău și ai propriile convingeri. Din păcate, condițiile nu te lasă întotdeauna să acționezi așa cum vrei sau administrația nu-ți permite acest lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi trebuie să ai mare grijă la starea de sănătate și simți o agitație din cauza unor mici probleme, însă totul va trece.

Gemeni

Este posibil ca un prieten apropiat să te dezamăgească sau să interpretezi greșit comportamentul cuiva. Ar trebui să aștepți pentru a putea primi explicațiile de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Rac

Iei hotărâri și decizii care sunt în contradictoriu cu dorințele și așteptările celor din jur. Acest lucru îți va aduce numai dezavantaje în plan profesional sau în viața de cuplu.

Leu

Se poate să ai parte de tensiuni la locul de muncă din cauza colegilor care rezolvă lucrurile în alt mod decât tine, sau care au altă perspectivă. Trebuie să ajungeți la o înțelegere pentru că altfel nu veți rezolva nimic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sănătatea ta nu este cea mai bună astăzi, însă corpul îți poate transmite un anumit semnal. Poate ai un viciu la care nu poți renunța sau un stil de viață care îți face rău.

Balanță

Astăzi simți o stare de agitație și ești în dezacord cu toți cei din jurul tău. Te enervează chiar și cea mai mică greșeală pe care ar putea să o facă cineva și s-ar putea să arunci vorbe grele, fie că este vorba de un membru al familiei sau persoana iubită.

Scorpion

Te așteaptă o zi destul de solicitantă la locul de muncă. Ai mult de lucru și nu vei reuși să faci totul perfect, însă nu trebuie să te plângi dacă lucrurile nu ies așa cum ai plănuit.

Săgetător

Trebuie să acorzi mai multă atenție sănătății tale, mai ales că organismul îți dă semne că stilul tău de viață nu este cel mai potrivit. Ai grijă la cuvintele pe care i le spui partenerului de viață și încearcă să eviți conflictele.

Capricorn

Ai mici conflicte în familie și te macină situația de la locul de muncă și de acasă. Poate fi vorba de o problemă mai veche care să tulbure liniștea din cadrul familiei sau relația cu o anumită persoană.

Vărsător

Ai de rezolvat situații neplăcute și trebuie să ai grijă la deplasările pe care le faci astăzi. Dacă este posibil, evită vizitele și concentrează-te pe ce ai de rezolvat.

Pești

Ai de cheltuit niște bani, însă este bine să amâni acest lucru până la sfârșitul zilei. Vei analiza altfel lucrurile și nu te vei grăbi să investești banii în lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu.

 

ADVERTISEMENT