Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 9 decembrie 2021. Taurii, dispute cu șefii

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 9 decembrie 2021, transmite că nativii celor 12 zodii trebuie să evite excesele și să fie atenți la reacții.
09.12.2021 | 10:18
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 9 decembrie 2021. Taurii, dispute cu șefii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Este o zi bună, totuși ar putea apărea excese. Este posibil să exagerăm în unele situații.

Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 9 decembrie 2021. Taurii, dispute cu șefii

Berbec

Nativii berbec sunt într-o dispoziție foarte bună și au chef să se distreze. Ar putea să supere unele persoane cu afirmațiile lor.

Taur

S-ar putea să aibă o dispută cu un șef în prima parte a zilei. Trebuie să spună adevărul indiferent de consecințe. Vor vedea apoi ce se întâmplă.

Gemeni

Gemenii vor să rezolve o problemă. Fac cercetări, cer sfatul cuiva, caută acte. Își dau seama că au fost mințiți și vor să găsească o soluție.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii acestei zodii și-au pus toate speranțele într-o anumită persoană. Au nevoie de ajutor. Atenție unde căutați persoana de care aveți nevoie.

Leu

O zi bună în care s-ar putea să căpătați popularitate, să străluciți. Modul în care o faceți s-ar putea să-i surprindă pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii Fecioară s-ar putea să aibă nevoie de puțin ajutor. Se confruntă cu o problemă și vor cere un sfat juridic.

Balanță

Probleme în cuplu. Este posibil ca acești nativi să fie nevoiți să discute serios cu partenerii de viață. Poate să fie vorba despre unele drepturi, obligații sau înțelegeri care nu s-au îndeplinit sau care au fost încălcate.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionii fac toate calculele. Este legat de avere, proprietăți. S-ar putea să găsească o soluție neașteptată spre seară.

Săgetător

Aveți o zi destul de agitată și sunteți nevoiți să faceți o mulțime de drumuri. Poate e vorba despre călătorii dificile sau vizite. Cel mai bine este să încercați să amânați. Simțiți nevoia să mergeți acasă și să vă odihniți.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Trebuie să scoateți bani din buzunar pentru o cheltuială neprevăzută. Chiar dacă mai amânați momentul, tot trebuie să faceți plata.

Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să fie destul de atenți, mai ales dacă au de semnat acte. Nu este bine să vorbească înainte de a cântări lucrurile.

ADVERTISEMENT

Pești 

O zi reușită pentru o parte dintre nativii zodiei. Își găsesc inspirația mai ales cei care care sunt mai credincioși, care se roagă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri