Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna iulie 2024. Ce se întâmplă cu Racii și Scorpionii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna iulie 2024. Racii și Scorpionii au o primă jumătate a lunii extrem de interesantă.
05.07.2024 | 12:58
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luna iulie 2024 Ce se intampla cu Racii si Scorpionii
Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna iulie 2024, în exclusivitate pentru FANATIK! Descoperă cu ce surprize vine prima jumătate a lunii și care sunt zodiile avantajate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2024

Prima jumătate a lunii e frumoasă, pentru că multe planete se află în Rac, iar apoi se instalează în Leu. Se vorbește despre interesul pentru viața profesională, dar vrem și mai multă tihnă. Cheful de distracție, optimismul, buna dispoziție crește după data de 10 iulie.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o perioadă grozavă. Pentru unii, perioada vizează sănătatea. Pot avea rezultate foarte bune în urma unor tratamente adecvate. Pot schimba ceva în stilul lor de viață. Alții sunt preocupați de aspectele materiale mai mult.

Taurii au o perioadă foarte frumoasă, mai ales pentru cei care sunt în vacanță, fac drumuri, fac călătorii, vizite. Unii își vizitează vechii colegi sau camarazi. Se simt susținuți, sfătuiți. Pot primi diverse ponturi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2024. Gemenii pot avea parte de reușită financiară sau o coerență financiară. Își simt barca fixată pe un râu bun. Sunt zgârciți, își evaluează foarte bine atuurile. E bine că nu cheltuiesc, chiar și în concediu dacă sunt.

Racii au o perioadă de împuternicire, energizare. Sunt fermi și clari în ce își doresc. Sunt buni strategi, își fac strategii clare, pe pași, etape. Unii simt nevoia să își restructureze viața într-un mod foarte clar. Își stabilesc o cărare a vieții.

ADVERTISEMENT

Leii, iulie plin de tihnă

Leii au un iulie aducător de tihnă și pace. Au o mare protecție astrală și o pot simți prin intermediul unor persoane binefăcătoare. Își recunosc greșelile și chiar pot primi un cadou. Se naște o șansă unică pentru ei.

Fecioarele au două săptămâni cu prietenii, nu neapărat noi, ci o reîntâlnire cu oameni vechi. Pentru cele care sunt băgate în muncă și nu au timp de socializare, la locul de muncă pot căpăta popularitate și se simt foarte bine. Sunt pe val, sunt recunoscute.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2024. Balanțele au două săptămâni cu împliniri și reușite pe diverse planuri. Vacanța lor poate avea și un alt scop, de vindecare, aprovizionare. Pot fi mulțumite și au sentimentul că au găsit soluția, s-au așezat bine pe șine.

Scorpionii au claritate mentală, în planuri, strategii foarte potrivite, idei și proiecte noi. Fac ceva concret pentru proiectele la care se gândesc. Cei care călătoresc o fac pentru a vedea persoane sau locuri foarte dragi.

Săgetătorii au interes să-și conserve sănătatea, vârsta, tinerețea, dar și averea. Sunt economi. Se gândesc de două ori dacă merită sau nu un anumit lucru. Valorizează tot ce le cade în mână. Au un simț al mangamentului foarte bun.

Vărsătorii profită de munca lor

Horoscop Camelia Pătrășcanu iulie 2024. Capricornii au maturitate afectivă. Nu se supără pe nimeni. Se pun mai ușor în locul celuilalt. Le cade un văl și sunt foarte sociali. E cazul să dea sfaturi, chiar dacă nu li se cer, pentru că sunt apreciați pentru calmul, echilibrul, verticalitatea de care dau dovadă.

Vărsătorii muncesc cu sârg. Știu că vor profita de pe urma acestei munci. Unii pun baza unei rutine de lucru, se prind care e formula de succes. E o perioadă de muncă până și pentru cei care sunt în vacanță.

Peștii au o perioadă aducătoare de dragoste, de iubire. Poate fi pentru o persoană sau o activitate ți atunci e vorba de o pasiune, de un hobby. E bine că își pun imaginația la treabă pentru a cuceri, pentru a surprinde, pentru a crea lucruri.â

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?