Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 13 iulie 2020. Scorpionii sunt în contratimp la locul de muncă

13.07.2020 | 10:02
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 13 iulie 2020 Scorpionii sunt in contratimp la locul de munca
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele prin care vor trece cele 12 zodii. Potrivit horoscopului pentru ziua de luni, 13 iulie 2020, nativii vor avea parte de tensiuni, nervi și stări ieșite din comun.

De asemenea, astrologul care și-a prezentat previziunile într-o emisiune de la Antena 3, a mai spus că prima zi a săptămânii este una încărcată din punct de vedere emoțional, așadar mare atenție la stările sufletești prin care trebuie să treceți.

ADVERTISEMENT

Este foarte posibil ca unele semne zodiacale să aibă sentimentul că toată lumea este împotriva lor pentru că nimic nu le iese așa cum și-au propus. Calmul și răbdarea vor rezolva în cele din urmă toate tensiunile, timpul va decide în favoarea zodiilor.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu: luni, 13 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ai impresia că lumea este contra ta, mare atenție cum îți impui punctul de vedere. Nu este cazul să fii recalcitrant, nu rezolvi nimic dacă tuni și fulgeri.

ADVERTISEMENT

Taur

Este indicat să nu te implici în prea multe azi. Mai bine stai deoparte și privește lucrurile de pe margine. Numai așa vei avea o claritate excelentă asupra celor ce se petrec în jurul tău.

Gemeni

Ai parte de o dezamăgire legat de un prieten. Este vorba de o persoană în care aveai maximă încredere, dar care, din păcate, se dovedește neloială. Nu este cine credeai tu.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiuni și discuții contradictorii la locul de muncă. Ai grijă și la autorități, nu este cazul să te cerți cu cine nu trebuie. Fii cerebral și gestionează situația ca la carte.

Leu

Nu înțelegi legile și regulamentele care te împiedică să-ți faci treaba. Ești foarte vehement și hotărât în ceea ce faci, dar ar fi bine să ceri și câteva sfaturi de la prieteni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Realizezi că unul dintre colaboratorii tăi nu-și face treaba. Pune piciorul în prag și spune-i ce te deranjează. Fii vehement și ia măsurile necesare în acest sens.

Balanță

Vorbele tale sunt răstălmăcite de ceilalți, ai grijă ce spui și mai ales, cui spui ce ai pe suflet. Ar fi cazul să fii calm și să nu te cerți cu partenerul de viață, nu are nicio vină.

Scorpion

Ești contratimp la locul de muncă. Ai o grămadă de sarcini de rezolvat, deși nu înțelegi cum s-a ajuns în acest punct. Nu te supăra dacă nu primești niciun ajutor.

Săgetător

Simți nevoia de libertate și încalci orice regulă. Nu ții cont de absolut nimic și tot ce vrei să faci este să te simți liber ca pasărea cerului. Atenție la excese!

Capricorn

Ești descurajat de ce se întâmplă în jurul tău. Ai senzația că ai pierdut controlul asupra vieții tale și te simți pierdut în această lume. Lipsa de sens este tot mai acută.

Vărsător

S-ar putea să ajungi în situații neplăcute pentru că nu ești suficient de bine informat sau ești dus pe drumuri greșite de ceilalți. Documentează-te mai bine!

Pești

Nu cheltui aiurea banii pe care i-ai strâns cu greu. Nu este nimic rău dacă vrei să iei ceva pentru casă, dar exclude gândul de a da bani cu împrumut.

ADVERTISEMENT