Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 13 septembrie 2021. Capricornii trebuie să fie prudenți

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 13 septembrie 2021, anunță o zi a înțelepciunii.
13.09.2021 | 11:20
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 13 septembrie 2021 Capricornii trebuie sa fie prudenti
ADVERTISEMENT

Este o zi în care nativii vor anticipa consecințele. Așa se vede că învață din experiențele pe care le-au avut în trecut.

Camelia Pătrășcanu, astrologul de la Antena 3, a realizat horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 13 septembrie 2021. Capricornii trebuie să fie prudenți

Berbec

Nativii Berbec trebuie să se gândească foarte bine la orice decizie pe care o iau. Ar fi bine să fie extrem de atenți la actele pe care le semnează.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt interesați de partea financiară. Fac toate calculele. Ce primesc, ce dau și decid pe cine pot conta. Ați învățat din experiențele anterioare pe cine puteți conta și cine vă poate ajuta.

Gemeni

O zi în care au multe discuții și negociază. Trebuie să aibă argumente solide pentru ceea ce susțin, altfel ceilalți nu îi vor asculta.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii acestei zodii sunt extrem de dedicați la birou. Muncesc alături de colegi și este posibil să lucreze la tot felul de acte. Doresc să înțeleagă cât mai bine legea.

Leu

Sunt foarte inventivi și creativi. Găsesc cele mai bune soluții pentru a rezolva probleme administrative și ies din orice situație.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi în care cuvântul de ordine este muncă intelectuală. Își notează ce doresc să facă sau să știe.

Balanță

Aveți o grămadă de discuții și întâlniri, dezbateri sau negocieri. Au nevoie de o anumită dibăcie pentru a depăși unele situații.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii Scorpioni sunt interesați de bani. În prima parte a zilei este posibil să fie neliniștiți pentru că ar putea pierde o sumă de bani sau nu pot aduna o sumă de care au nevoie. Nu ar trebui să facă cheltuieli.

Săgetător

O zi în care trebuie să fie atenți la acțiunile lor. Să fie corecți în ceea ce fac și apoi să-i critice pe alții. Ar putea exista în a doua parte a zilei un conflict cu autoritățile.

Capricorn 

O zi în care ar trebui să fie prudenți. Ar putea verifica din mai multe surse orice informație și nu este bine să asculte toate zvonurile.

Vărsător

Nativii Vărsător analizează foarte bine relațiile de prietenie. Vor să știe clar în cine au încredere, pe cine se pot baza sau cine este corect. Nu este bine să tragă concluzii deocamdată. Imaginea pe care o afișează trebuie să fie una perfectă. 

Pești

Peștii au de luat o decizie, dar nu prea știu ce să facă. În cazul în care pot amâna ar putea să se mai gândească. 

ADVERTISEMENT