Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 20 iunie 2022. Nativul Berbec se bucură de fler

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru prima zi din săptămână. Ce se întâmplă luni, 20 iunie 2022.
20.06.2022 | 09:52
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 20 iunie 2022 Nativul Berbec se bucura de fler
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 20 iunie 2022, pentru fiecare zodie la rând. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul cititor în stele a vorbit pentru Antena 3, despre evenimentele de care au parte zodii, precizând că se anunță o zi neptuniană. Semnele zodiacale sunt detașate și se împacă cu toată lumea, fiind în contact perfect cu sufletul.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 20 iunie 2022, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Intuiție și atenționare pentru sănătate. Este o zi în care știi ce ai de făcut, la cine să apelezi și mai ales, să nu te alarmezi dacă ceva nu funcţionează.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță o zi marcată de întâlniri și discuții cu diverse persoane care se plâng de problemele lor. Poți oferi o mână de ajutor celor care o cer.

Gemeni

Interes major pentru adevăr și dreptate din punct de vedere juridic, moral şi spiritual. Este o zi în care vezi lucrurile din unghiuri mai largi și nu greșești.

ADVERTISEMENT

Rac

Veşti de la persoane aflate la distanţă. Ești meditativ, intuitiv și simți nevoia de un spațiu mai larg pentru a pune ordine în lucruri și în suflet.

Leu

Poți aştepta un ajutor de la cineva. Nu este o rezolvare venită prin propriile eforturi. Astrele spun că știi să ademenești și să farmeci pentru a primi ce-ți dorești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt subliniate cele mai frumoase calități sufletești. E nevoie de compasiune, de empatie și de milă în interacţiunile pe care le ai și sfaturile pe care le dai.

Balanță

Lucrezi excelent cu cei mai puţin pricepuţi pe care îi ajuți și îi sprijini. Este o zi în care preocuparea importantă este sănătatea și căutarea unui terapeut.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță o zi care aduce intuiţie şi fler în afaceri şi în relaţii. Știi cum să convingi și să împaci oamenii astfel încât lucrurile să fie bune.

Săgetător

E timpul să-ți încarci bateriile și să te ocupi mai mult de propria persoană. Ești mai comod sau nu vrei să faci lucruri complicate.

Capricorn

Preocupări legat de aspecte fine ale unei situaţii. Poți călători cu mintea sau geografic și ajungi în locuri care au un impact asupra sufletului tău.

Vărsător

Vin bani fără prea multe eforturi. Se reactivează unele lucruri într-un mod fluid şi natural, găsești formule pentru asta.

Pești

Contact bun cu conştiinţa şi sufletul lor. Nu poți face lucruri care contravin simțului lăuntric al dreptăţii, adevărului şi corectitudinii. Un talent iese la iveală.

ADVERTISEMENT