Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 21 septembrie 2020. Balanța se bucură de un câștig financiar

21.09.2020 | 09:53
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 21 septembrie 2020 Balanta se bucura de un castig financiar
ADVERTISEMENT

Horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru luni, 21 septembrie 2020, aduce o zi grozavă pentru toate semnele zodiacale. Astrele transmit că zodiile vor reuși extraordinar de bine să-și apare propriile interese.

Totodată, mare atenție la interesele persoanelor din jur care s-ar putea să nu aducă prea multe lucruri bune, susține astrologul de la Antena 3. De asemenea, este o zi în care nativii pierd unele lucruri, dar câștigă altele.

ADVERTISEMENT

Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european. Citește în cele ce urmează întâmplările de care au parte acestea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 21 septembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Orice eșec devine o reușită, asta pentru că știi cum să tratezi fiecare situație în parte. Se anunță câștiguri neașteptate, poate chiar datorită unor oameni din preajmă.

ADVERTISEMENT

Taur

Știi cum să intri pe sub pielea oamenilor, ai un farmec aparte care nu rezistă în fața celorlalți. Succes în relații, dar și pe plan profesional unde charisma își spune cuvântul.

Gemeni

O zi încărcată la locul de muncă. Nu-ți face griji, te poți baza pe oamenii apropiați. Întotdeauna se ivește cineva care este dispus să-ți întindă o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Rac

Intuiție și fler în tot ceea ce faci, în special în domeniul afacerilor. Ascultă-ți sufletul și rezolvă toate lucrurile aflate în agendă fix așa cum simți.

Leu

Ai parte de una din acele zile în care îți dorești să rămâi în umbră. Nu simți nevoia să ieși din carapace. Ocupă-te numai de activitățile de rutină, nu te epuiza.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai un simț foarte dezvoltat în arta investigației și observi imediat persoanele care trag de timp și nu-și fac deloc treaba. Cercetarea te va ajuta să găsești o soluție la una dintre problemele tale.

Balanță

Banii sunt la putere în această zi. Eficientizează munca, fără a depune prea mare efort, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pune în valoare calitățile de care dispui.

Scorpion

Luna în zodia Scorpion îi aduce nativului intuiție și soluții în rezolvarea unor situații complicate. Afli numaidecât dacă este bine să te implici sau să stai pe margine.

Săgetător

Se cere discreție maximă. Stai deoparte și observă ce se întâmplă în jurul tău. Numai așa îți vei da seama care sunt adevăratele jocuri. S-ar putea să-i fi de ajutor cuiva aflat la răscruce.

Capricorn

O persoană apărută din senin în viața ta s-ar putea să-ți ofere sfatul pe care l-ai așteptat atâta amar de vreme. Ține cont de sugestia primită.

Vărsător

Autoritate și intimidare. Te afli într-o poziție înaltă și dirijezi lucrurile ca la carte. Acest lucru se observă cu ochiul liber atunci când reușești să salvezi pe cineva.

Pești

Reușită și succes pe plan profesional. Cariera este pe primul loc, profită de studii și diplome pentru a-ți spune punctul de vedere. Meritele ți se vor recunoaște imediat.

ADVERTISEMENT