Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 23 august 2021. Emoții pentru Raci, Scorpionilor li se cere toleranță

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 23 august 2021. Astrologul de la Antena 3 anunță că nativii zodiei Rac trebuie să depășească zona emoțiilor, iar cei din Scorpioni să dovedească toleranță în relațiile cu cei din jur.
23.08.2021 | 11:41
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 23 august 2021 Emotii pentru Raci Scorpionilor li se cere toleranta
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul zilei de luni, 23 august 2021. Astrologul de la Antena 3 anunță o zi în care mulți dintre nativii zodiilor din horoscopul european trebuie să fie atenți la relațiile cu cei din jur.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 23 august 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec trebuie să dovedească că pot fi toleranți când vine vorba de partenerii de afaceri sau colegii de la muncă, chiar dacă aceștia fac ca lucrurile să se miște mai greu decât ar fi pe placul celor născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea surprize din partea unui prieten sau din partea unui apropiat. E adevărat, surpriza s-ar putea să nu fie una chiar plăcută pentru nativii zodiei, mai ales că, de-a lungul timpului, au avut grijă să cultive relația cu pricina.

Gemeni

Gemenii, în ciuda eforturilor de a se impune, au parte de un context în care riscurile sunt destul de ridicate, dar încearcă să evite momentele în care îi deranjează pe cei din jur. Important este să depășească situația so să pună la punct un sistem care să funcționeze.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din Rac au parte de emoții atunci când vine vorba despre valorile morale precum dreptate și adevăr, motiv pentru care simt nevoia să fie mai empatici ca niciodată.

Leu

Cei născuți sub zodia Leu sunt în situația de căuta echilibrul atât de necesar când vine vorba de capitolele legate de câștiguri și de pierderi și nu ar stric să înțeleagă că, uneori, pot exista și momente în care trebuie să renunțe la anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt influențați de lucrurile care se petrec în jurul lor și de impresia pe care o au cei din jur despre ei, așa că se vor manifesta cu cei din jur dovedind trac, în ciuda energiei de care beneficiază.

Balanță

Nativii din Balanță depun eforturi serioase astăzi, dar au senzația că o fac în van, că rezultatele sunt departe de ceea ce și-ar dori și de ceea ce ar putea realiza.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ziua de astăzi este pentru cei născuți în zodia Scorpionului o zi în care trebuie să dovedească toleranță pentru cei din jurul lor, mai ales dacă este vorba de cei alături de care au o relație sentimentală.

Săgetător

Nativii din Săgetător au o zi în care li se pare că tot ceea ce fac este în avantajul celor din jur și că sacrificiul lor este unul care nu este suficient apreciat de cei la care țin.

Capricorn

Cei născuți sub acest semn zodiacal au parte de o zi agitată atunci când vine vorba de drumurile pe care sunt nevoiți să le facă pentru a rezolva problemele curente, mai ales că trebuie să pună la punct un proiect care să unească oamenii în jurul unor idei.

Vărsător

Vărsătorii își folosesc imaginația pentru a găsi soluții cât se poate de facile pentru a face rost de bani, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Pești

Când vine vorba de intuiție, nativii din Pești nu trebuie să fie deloc reținuți, astăzi, mai ales când vine vorba de negocieri cu cei apropiați sau cu partenerii de afaceri.

ADVERTISEMENT