Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 24 august 2020. Fecioara se bucură de o intuiție bună

24.08.2020 | 09:28
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 24 august 2020 Fecioara se bucura de o intuitie buna
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de luni, 24 august 2020, vine cu reușite profesionale, dar și confort personal. Așa se face că zodiile vor avea parte de o zi în care oportunitățile vor răsări precum ciupercile după ploaie.

Potrivit cunoscutului astrolog de la Antena 3, semnele zodiacale nu trebuie să se străduiască prea mult pentru că tot ce-și propun se va îndeplini. De asemenea, zodiile vor colabora foarte mult cu ceilalți, așadar atenția trebuie să fie pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, prima zi din săptămână vine și cu conflicte și discuții aprinse pentru una dintre zodii. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 24 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Consultarea cu membrii familiei îți poate aduce un venit suplimentar foarte mare. Tot ce trebuie să faci este să-ți pui averea la adăpost.

ADVERTISEMENT

Taur

Soluțiile inedite sunt pe ordinea zilei. Prima zi din săptămână vine cu multe uși deschise și oportunități excelente. Multe lucruri se vor rezolva de la sine.

Gemeni

Caută o persoană care știe să se descurce la capitolul financiar și te vei îmbogăți. Laudă și apreciază calitățile persoanelor care stau în preajma ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua de azi este rezervată tandreței și armoniei. Împarte zâmbete ș bucurii în stânga și-n dreapta și vei fi mult mai fericit. Împlinire sufletească deplină.

Leu

O problemă personală își găsește în sfârșit rezolvarea. Oamenii din jur te îndrumă și îți oferă sfaturi și îndemnuri prețioase, ține cont de ele.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sensibilitatea nu este o slăbiciune, ci o calitate, azi este realiza asta când te va ajuta enorm în relațiile sociale. Cunoște foarte bine oamenii, ai o intuiție excelentă.

Balanță

Nu trebuie să muncești din greu ca să ai parte de un mic spor financiar. Fii eficient și rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales la locul de muncă.

Scorpion

Dai lovitura la capitolul afaceri. Știi cu cine să vorbești și când trebuie să acționezi. Ai parte de câteva mici probleme, dar treci prin ele cu capul sus.

Săgetător

O zi bună pentru a rezolva problemele medicale. Dă o fugă rapidă până la medic, nu mai aștepta. Astrele ți-au rezervat conversații sincere cu cineva.

Capricorn

Un sfat primit de la prieteni îți va fi de ajutor legat de o problemă personală. Nu te mai îndoi și caută persoana care te ascultă și te îndrumă pe drumul cel bun.

Vărsător

Cunoști foarte bine aspectele și lucrurile la care te pricepi de minune, iar pentru asta te simți o persoană importantă. Te pricepi la serviciu și rezultatele vor veni neîntârziat.

Pești

Discuții constructive cu ceilalți. După lungi conversații ajungi să-ți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi mai departe.

ADVERTISEMENT