Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 octombrie 2020. Leii vor avea câștiguri financiare

13.10.2020 | 09:38
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 13 octombrie 2020 Leii vor avea castiguri financiare
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 octombrie 2020 promite o zi încărcată, plină de altruism și hărnicie.

Sunt vești bune, spune renumitul astrolog de la Antena 3, unde-i muncă și răsplată, iar banii nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Nativii sunt conștiincioși, dispuși să facă eforturi și să își ajute semenii. Leii au motive de fericire pentru că vor câștiga niște bani, iar Scorpionii au succes în relațiile sociale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 13 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii dau dovadă, pe lângă hărnicie, de răbdare și rezistență la stres. Vor putea colabora cu oameni care sunt mai  puțin pricepuți sau experimentați și se vor dovedi învățători buni. Toate eforturile vor fi răsplătite, iar câștigurile financiare nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativi vor avea o zi în care imaginația va lucra cu spor și, ajutată de inspirație, va născoci idei care vor da rezultatele dorite. Au nevoie, în schimb, de tihnă și un ritm al lor.

Gemeni

Au multă treabă la domiciliu, reparații, renovări sau realizări ce se vor rezolvate astăzi își vor găsi finalizarea cu ajutorul de oamenilor apropiați.

ADVERTISEMENT

Rac

Este o zi plină pentru acești nativi, marcată de vizite, drumuri care trebuie făcute sau apeluri telefonice care aduc informații, obținerea de date noi și schimburi de impresii.

Leu

Se anunță câștiguri financiare pentru acești nativi. Sunt bani în cantități moderate, dar veniți din activițăți suplimentare. Câștigurile apar în urma unor proiecte pe care le desfășoară în paralel cu activitățile principale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi marcată de bună dispoziție, nativii sunt bucuroși și au spor în activitățile pe care le întreprind astăzi. Pot să apară și vești bune venite de peste hotare.

Balanță

Ziua de astăzi se împarte în una productivă, pentru nativii care muncesc, și una relaxantă, pentru cei ce au hotărât că au nevoie de o pauză pentru a-și recâștiga puterile.

Scorpion

Este o zi prielnică pentru relațiile sociale ale acestor nativi, o zi a prieteniei, a invitațiilor și aprecierilor. Sunt lăudați de oamenii din jur, populari printre ei, iar acest lucru le dă încrederea că au un sprijin solid în spate.

Săgetător

Ziua este una în care acești nativi vor dovedi că pot, sunt într-o formă bună și stăpânesc foarte bine lucrurile pe care le au de făcut, le rezolvă cu mai multă ușurință decât alții.

Capricorn

Ziua aduce cu ea vești bune, venite de la superiorii direcți, în plan profesional. Nativii vor căpăta speranțe cu privire la evoluția profesională în viitorul apropiat.

Vărsător

Nativii vor avea de rezolvat o situație mai deosebită astăzi. Pentru acest lucru vor apela la ajutorul unui om a cărui experiență și abilități vor contribui decisiv la reușita respectivei acțiuni.

Pești

O întâlnire importantă care va avea loc în perioada imediat următoare îi va face pe acești nativi să se pregătească cu seriozitate. Rangul distins al acestei întâlniri îi va face să-și dorească să strălucească, lucru care poate fi obținut.

 

ADVERTISEMENT