Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 septembrie 2021. Racii reușesc că găsească cea mai bună soluție

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 septembrie 2021. Este o zi în care se găsesc cele mai bune soluții.
14.09.2021 | 10:27
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 14 septembrie 2021 Racii reusesc ca gaseasca cea mai buna solutie
ADVERTISEMENT

Este o zi în care unii nativi reușesc să rezolve unele probleme, în timp ce alții au rezultate foarte bune.

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru marți, 14 septembrie 2021. Află previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 14 septembrie 2021

Berbec

Este o zi foarte bună pentru Berbeci. Au rezultate foarte bune, mai ales în a doua parte a zilei. Poate este vorba de bunuri sau bani. În plus ar putea să descurce o situație patrimonială.

Taur

Discuții importante cu specialiști sau autorități în prima parte a zilei. Vor găsi o rezolvare, dar și o soluție juridică în cea de-a doua parte a zilei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Acești nativi trebuie să fie extrem de atenți la locul de muncă. Toți ochii sunt pe voi. Aveți grijă la afirmațiile pe care le faceți, trebuie să fie cât mai corecte. La finalul zilei vor apărea și rezultatele, după ce o persoana aprobă totul.

Rac

Racii dau dovadă de creativitate și la finalul zilei găsesc cea mai bună soluție. Copiii sau persoanele cu care colaborează le fac surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Leu

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să lucreze singuri pentru a avea rezultate. Totul li se pare obositor și nu prea au chef de muncă.

Fecioară

Atenție la acte. Toate trebuie să fie cât mai corecte, mai ales cele legate de cheltuieli, de bani. După-amiază lucrurile se aranjează.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi legată de bani. Nativii Balanță vor să facă unele cheltuieli, dar dacă nu se grăbesc este posibil să apară oferte mult mai bune spre seară.

Scorpion

Scorpionii sunt implicați în numeroase discuții mai ales după-amiază. Rezultatele depind de atitudinea lor. Ar trebui să dea dovadă de diplomație și tact pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Săgetător

Este posibil să primească tot felul de informații legate de bani pe care însă nu trebuie să le dezvăluie. E bine să fie cât se poate de discreți.

Capricorn

Nativii Capricorni ar trebui să filtreze orice informație pe care o primesc și să nu creadă orice zvon. Se recomandă prudență când vine vorba despre relațiile sociale. Găsesc și niște soluții financiare în a doua jumătate a zilei.

Vărsător

Este o zi în care acești nativi dau dovadă de răbdare și înțelepciune. Îi înțeleg pe cei din jur, pot pune capăt unor conflicte și se impun cu vorba bună.

Pești

În prima parte a zilei se sprijină pe prieteni. Li se va cere ceva în schimb, dar nu ceva greu. Spre seară ar trebui să se îngrijească puțin de sănătatea lor.

ADVERTISEMENT