Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 15 decembrie 2020. Zi încărcată pentru Berbec și Leu

15.12.2020 | 09:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 15 decembrie 2020 Zi incarcata pentru Berbec si Leu
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 15 decembrie 2020, aduce situații tensionate și multă muncă pentru unii nativi. 

Astrologul de la Antena 3 îi îndeamnă pe nativi să nu mai amâne lucrurile și să rezolve treburile la timp. Totodată, aceștia trebuie să fie mai atenți la cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 15 decembrie 2020

Berbec

S-ar putea să ai parte de o zi tensionată, mai ales dacă o să ai discuții contradictorii cu autoritățile sau superiorii. Aduci argumente și nu ai de gând să cedezi atât de ușor.

Taur

Primești niște vești de la oficiali sau autorități și acest lucru te ajută la coordonare. În același timp, îți vei da seama și unde greșești și ce trebuie să schimbi, deși iei decizii foarte bune.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Faci calcule legate de avere, sănătate și bani. Vrei să te asiguri că bunurile tale rămân la tine și faci tot ce poți pentru a le păstra.

Rac

Relațiile cu ceilalți au de suferit astăzi. Este posibil ca o decizie pe care o iei să-l afecteze pe partenerul de viață sau pe un eventual colaborator.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai o zi încărcată și muncești foarte mult. Vrei să închei acest capitol și să mergi pe un alt drum, însă trebuie să ții cont de aspectele administrative.

Fecioară

Ai parte de apreciere și recunoaștere pentru munca depusă, datorită intuiției și inspirației pe care le ai tot timpul. Trebuie să rezolvi anumite lucruri fără bani.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai mult de lucru și te descurci bine, mai ales în a doua jumătate a zilei. Dacă vrei să primești de astăzi răsplata pentru munca depusă, trebuie să ai răbdare. Ai grijă la eventualele certuri cu persoana iubită.

Sccorpion

Astăzi trebuie să ai grijă la acte. Poate ai de obținut o aprobare sau realizezi că trebuie să te deplasezi la un birou. Poate reușești să te ocupi de toate în a doua parte a zilei.

Săgetător

Încerci să ai mai multă grijă la cheltuieli și să pui ceva deoparte. Amâni anumite plăți sau cheltuieli pentru o altă zi.

Capricorn

Vrei să-ți înplinești anumite dorințe și nevoi. Poți discuta cu cineva sau poți să iei o decizie care să te ajute să-ți organizezi mai bine viața personală, care nu-ți aduce mulțumire.

Vărsător

Ai de finalizat o etapă din viața ta sau un proiect pe care l-ai început. Ai o atitudine discretă și tinzi să analizezi lucrurile.

Pești

Te întâlnești cu o persoană mi în vârstă care te poate ajuta cu sfaturi și inspirație. Ar fi bine să asculți ce spune.

ADVERTISEMENT