Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 16 noiembrie 2021. Gemenii au o mare dezamăgire

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru marți, 16 noiembrie 2021. Este o zi în care cei mai mulți acționează doar așa cum doresc, dar trebuie să suporte și unele consecințe.
16.11.2021 | 09:41
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 16 noiembrie 2021 Gemenii au o mare dezamagire
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat la Antena 3 previziunile pentru fiecare zodie. Este o zi  ușor mai complicată, tensionată. Toți trebuie să-și facă bine calculele și să rămână ancorați în realitate.

Cei mai mulți sunt încăpățânați, dar trebuie să fie pregătiți să-și asume și consecințele.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 16 noiembrie 2021. Gemenii au o mare dezamăgire

Berbec

Nativii berbec s-ar putea să deranjeze unele persoane din jur. Poate fi vorba chiar despre un șef. Este însă posibil să aibă argumente solide.

Taur

Acești nativi au probleme cu unele măsuri luate de autorități sau șefi. Deocamdată nu iau atitudine, dar au deja un plan.

ADVERTISEMENT

Gemeni

S-ar putea să sufere o mare dezamăgire. Un prieten s-ar putea să-i trădeze, nu-i susține, sau le îngreunează situația.

Rac

Nu este o zi prea liniștită. S-ar putea să existe unele discuții cu diferite persoane. Se pot supăra pe cineva sau o altă persoană este deranjată de atitudinea lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt extrem de încăpățânați și își văd de propriul lor drum indiferent de situație. Sunt foarte motivați și își vor susține ideile.

Fecioară

Nativii acestei zodii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele lor. S-ar putea să întâmpine o serie de provocări. Poate vor face un anumit lucru în premieră sau poate li se cere să-și depășească limitele.

ADVERTISEMENT

Balanță 

Tensiuni și pentru Balanțe. Poate au discuții aprinse cu partenerii. Este posibil să aibă însă un sentiment de vinovăție de care trebuie să scape.

Scorpion

Ziua este marcată de probleme, tensiuni la birou. S-ar putea să li se ceară să facă unele lucruri pe care nu le stăpânesc foarte bine. Poate își ajută și un coleg.

Săgetător

Acești nativi sunt atenți la banii pe care îi primesc, la unele depozite. Fac economii pentru că așa se simt mai în siguranță.

Capricorn

Capricornii au o dilemă și nu știu foarte bine ce să facă. Le este frică să nu supere pe cineva dacă rezolvă lucrurile așa cum cred ei că este corect. Se gândesc toată ziua cum să-i mulțumească pe alții, dar în același timp și pe ei.

Vărsător

O zi agitată, dar și tensionată, mai ales dacă vor fi nevoiți să facă efort fizic. Nu trebuie să-și depășească limitele.

Pești

Nu este o perioadă bună pentru a investi bani. Trebuie să fie mai atenți la propunerile pe care le primesc, sau tot felul de tentații.

ADVERTISEMENT