Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 2 martie 2021. Peștii sunt dezamăgiți de o persoană

02.03.2021 | 09:06
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 2 martie 2021 Pestii sunt dezamagiti de o persoana
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 2 martie 2021, anunță o zi ceva mai dificlă decât cea precedentă din cauza unor dezamăgiri legate de anumite persoane. Totodată, nativii învață să aibă o atitudine mai tolerantă. 

Astrologul de la Antena 3 precizează că astăzi este o zi a înțelepciunii și nativii trebuie să-și aleagă cuvintele cu grijă, pentru ca cei din jur să se simtă încurajați și nu criticați. 

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale citind rândurile de mai jos.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 2 martie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Întâlnirile merg bine și se discută intens despre viitor. Vorbești despre planurile și ideile tale cu persoane care îți pot oferi cle mai bune sugestii.

ADVERTISEMENT

Taur

Astăzi muncești mult și iei decizii sau găsești soluții pentru chestiuni mai complicate. Toți cei din jur te apreciază și, pe deasupra, situația financiară este foarte bună.

Gemeni

Ai parte de discuții cu persoane influente, cu superiorii sau cu cineva care se află la distanță. Primești răspunsurile de care ai nevoie și rezolvi lucrurile cu ajutorul soluțiilor pe care ți le oferă alte persoane.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai discuții cu membrii familiei și simți nevoia să te apropii mai mult de o persoană pe care te poți baza la nevoie, să o sprijini și tu la rândul tău.

Leu

În prima jumătate a zilei ai parte de consultări și idei care merg ca pe roate. În schimb, după-amiază trebuie să fii mai precaut, mai ales dacă ai călătorii de făcut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te preocupă banii, mai ales în prima parte a zilei. După aceea te va nemulțumi o cheltuială făcută sau pe care trebuie să o faci pentru a împăca o anumită persoană.

Balanță

Intuiția nu dă greș și știi exact ce simt cei din jurul tău sau cu cine trebuie să colaborezi. Pot apărea conflicte în casă spre sfârșitul zilei și trebuie să fii mai precaut.

Scorpion

Ai mai multă grijă de tine și de starea ta de sănătate și alegi să nu te implici activ în activitățile din jur. Te simți mai bine susținându-i pe alții. Apar tensiuni în a doua parte a zilei, cauzate de niște vorbe nepotrivite.

Săgetător

Poate ți-ai consumat o mare parte din energie dimineața și acum simți că apar mici probleme de sănătate. Trebuie să ai grijă la heltuieli astăzi, mai ales la cele care nu sunt urgente.

Capricorn

Ai multe responsabilități pentru ziua de astăzi, dar munca îți aduce rezultatele bune pe care le așteptai. Seara ierți o anumită persoană.

Vărsător

Se rezolvă anumite probleme cu ajutorul actelor. După-amiaza nu va fi foarte plăcută pentru tine și încerci, pe cât posibil, să eviți impliccrea în anumite activități.

Pești

Te bazezi pe o persoană care îți promite multe lucruri, însă mai târziu îți dai seama că nu poți conta pe ea, după ce îți spune că nu te mai poate ajuta. Te enervezi, dar apelezi la ajutorul altcuiva.

ADVERTISEMENT