Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 iunie 2022. Laude pentru zodia Balanță

Horoscopul propus de cititorul în stele Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 iunie 2022, aduce o zi legată foarte mult de curaj, dar și de îndrăzneală.
21.06.2022 | 09:40
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 21 iunie 2022 Laude pentru zodia Balanta
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 iunie 2022, de la nativ la nativ. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Pe zodii le interesează mai puțin ce zic ceilalți. De asemenea, astrologul de la Antena 3 ne mai amintește că nativii trebuie să fie de acord cu ei înșiși.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 iunie 2022, de la nativ la nativ

Berbec

Te superi și nu vrei să accepți nicio influență sau sugestie. Este o zi în care faci lucrurile în stilul tău. Se cere atenție la sănătate și la limitări obiective.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua vine cu incapacitatea de a face lucruri, mai ales prin prisma banilor sau pentru că ești prins pe picior greșit de o lege pe care nu o știi.

Gemeni

Mare atenție la prieteni, nu toți sunt ce par a fi. Nu te lăsa entuziasmat și fascinat dacă nu vrei să ajungi în situația să scoți bani din buzunar.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua poate aduce dificultăți, entuziasm și elan. Funcția te poate costa timp și energie, iar dacă vrei să ajungi sus trebuie să depui ceva efort.

Leu

Călătoriile sunt la ordinea zilei. Acestea pot fi aranjate sau realizate chiar astăzi, dar trebuie să fii cu ochii în patru la drum și testele pe care e posibil să le ai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua este marcată de mari speranțe, dar nu toate sunt împlinite. Aștepți pe cineva care să îți dea de lucru, e vorba de ceva ce îți dorești.

Balanță

Întâlnire cu o persoană care te laudă și te complimentează în exces. Nu ai încredere, ești flatat și lucrurile nu sunt deloc așa cum se spune.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță o zi cu foarte multă muncă, dar să nu irosești efortul de acum. Mare atenție la cadrul juridic și administrativ.

Săgetător

Ești entuziasmat și pentru asta cheltui mult timp, energie și bani. Astrele spun că nu tot ce vrei trebuie satisfăcut.

Capricorn

Este o zi concentrată pe casă, cămin sau birou. Lucrezi singur pentru că nu colaborezi deloc bine cu persoanele din preajmă.

Vărsător

Drumuri multe, cu multe idei. Te consulți și discuți chiar dacă nu reușești să colaborezi. Ți se cer lucruri greu de făcut sau de care nu ai chef.

Pești

Ziua aduce cheltuieli financiare, important e să fie cu folos. Astrele spun că fii atent în ce investești banii, poate nu sunt lucruri neapărat obligatorii.

ADVERTISEMENT