ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 27 aprilie 2021. Iubire masivă în jurul nativului Capricorn

Autor: Alexa Serdan | 27.04.2021 | 09:07
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 27 aprilie 2021. Iubire masivă în jurul nativului Capricorn
Horoscop Camelia Pătrășcanu: joi, 17 iunie 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 27 aprilie 2021, aduce momente importante datorită Lunii Nouă din zodia Scorpion, fenomen astrologic care are loc în această zi. 

ADVERTISEMENT

Totodată, astrologul de la Antena 3 mai anunță că fenomenul vine și cu discuții aprinse, în special pentru persoanele născute în zodiile Vărsător și Pești. Partea financiară este și ea vizată în aceste zile.

Semnele zodiacale cheltuie enorm perioada asta, mai ales că vin sărbătorile, dar asta nu înseamnă că trebuie să intre în rezervele puse deoparte pentru cu totul alte probleme sau situații.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 27 aprilie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Sunt multe lucruri de făcut, dar rezervele și banii te ajută în acest sens. Ziua îți poate atrage atenția asupra unor riscuri de ordin financiar.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile personale sunt la ordinea zilei prin prisma banilor. E momentul să negociezi la sânge și să nu oferi nimic până nu ți se demonstrează că se merită.

Gemeni

Se cere atenție la partea medicală. Fii atent la semnele pe care le primești de la organism și ține cont de ele când vine vorba de alimentație.

Rac

Accent intens pe dragoste. Primești mai mult decât oferi, dovadă că astăzi poți negocia mai mult pentru sentimentele tale.

ADVERTISEMENT

Leu

Putere și reușită. Poți fi puțin emotiv și chiar să simți că îți riști poziția pe care o ai dacă faci uz de atitudine sau de autoritate.

Fecioară

Vești bune din partea autorităților. Poți primi bani sau un câștig urmărit de ceva vreme. Posibile vești frumoase și din partea unor oameni.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi în care îi analizezi foarte mult pe ceilalți și pe cel de lângă tine. Dacă te ții de treabă resursele financiare pot veni curând.

Scorpion

Întâlniri pentru care te pregătești intens. Folosește intuiția și tactul și vei convinge pe cineva să fie de aceeași părere ca tine.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Mare atenție la sănătate și la excesele pe care le faci acasă sau la locul de muncă. Pune-te mai mult pe primul loc, fii mai atent la tine.

Capricorn

Iubire față de o activitate sau de cineva. Scoate la iveală calitățile pe care le ai și vezi cum ești privit de oamenii din preajma ta.

Vărsător

Multă activitate la care trebuie să fii extrem de concentrat. Emoții legat de un anunț pe care trebuie să-l faci cuiva în această zi.

ADVERTISEMENT

Pești

Discuții legate de bani, mai ales dacă depind de o anumită persoană. Ține cont de toate sfaturile pe care le primești de la ceilalți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!