Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 28 septembrie 2021. Balanța se impune

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 28 septembrie 2021, aduce o zi cu două vibrații diferite.
28.09.2021 | 09:29
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 28 septembrie 2021 Balanta se impune
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că până la ora 14:00 semnele zodiacale sunt zglobii și dau dovadă de o comunicare foarte bună.

În a doua parte a zilei, imediat după prânz, cele 12 zodii simt nevoia de mai multă tihnă, liniște și de intimitate, mai spune Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 28 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Întâlniri remarcabile în a doua parte a zilei. După ora 14:00 simți nevoia de intimitate și de liniște pentru a te putea concentra.

Taur

Zi axată pe bani și valori financiare. Mare atenție dacă trebuie să faci drumuri sau să lucrezi alături de cineva, riști să fii iritat de acela.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești într-o formă foarte bună, dar ai grijă să nu te neglijezi prea tare. Nu e cazul să te culci pe o ureche, lucrurile nu merg chiar așa bine.

Rac

Se anunță tensiuni, asta pentru că ești sensibil la ceilalți, la ce se întâmplă în jur. Poți primi niște informații alarmante.

ADVERTISEMENT

Leu

Griji legate de sănătatea sau starea ta de bine. E momentul să te gândești dacă ai locul într-o situație sau trebuie să stai deoparte.

Fecioară

Tensiuni legate de bani. Ți ce cer, vrei să și cheltui. Sunt niște acțiuni care necesită finanțe, deși e indicat să economisești.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi în care te impui, îi stimulezi pe ceilalți să-și facă treaba. E posibil să ai niște opinii care să nu fie pe placul șefilor.

Scorpion

Acte și multe lucruri de rezolvat. Având în vedere că Mercur este retrograd atunci poate chiar trebuie să rezolvi niște chestiuni mai vechi.

Săgetător

Îți faci tot felul de calcule și subliniezi avantajele unei relații. Vrei să scoți ceva de la o colaborare, nicidecum prin muncă proprie.

Capricorn

Muncă fructuoasă și cu rezultate în prima parte a zilei. S-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață.

Vărsător

Lucrezi mult și nu prea îți prinde bine situația asta. Sunt câteva etape dificile pe care le ai de parcurs, ai grijă și la sănătate.

Pești

Te bucuri de intuiție și inspirație, numai bune la locul de muncă. Relațiile sentimentele pot fi puțin tensionate pentru că nu ești foarte clar.

ADVERTISEMENT