Life
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 30 noiembrie 2021. Chef de ducă pentru Gemeni

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 30 noiembrie 2021! Astrele transmit că a doua zi din săptămână este concentrată pe avangardism și gândire curajoasă.
30.11.2021 | 09:30
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 30 noiembrie 2021. Chef de ducă pentru Gemeni
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 30 noiembrie 2021, pentru toate semnele. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Se anunță o zi numai bună pentru a privi spre viitor, mai adaugă astrologul de la Antena 3. În plus, semnele zodiacale găsesc soluții la care nu s-au gândit până acum.

Totodată, Camelia Pătrășcanu mai adaugă că este o zi interesantă. Ne gândim la ceilalți, ne bazăm pe ceilalți sau ne raportăm la oamenii din preajma noastră.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 30 noiembrie 2021, pentru toate semnele

Berbec

Ești deschis când vine vorba de discuții. Ești un bun ascultător, de aici și lucrurile bune pe care reușești să le duci la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Taur

Muncești enorm și din fericire se văd și rezultatele bune. Ești apreciat pentru ceea ce faci și e posibil să urci în ierarhie.

Gemeni

Ziua aduce gânduri de vacanță și chef de ducă. Primești o invitație de plecare sau pregătești o călătorie pentru perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Reușite și realizări. Te sfătuiești foarte bine cu cei din familie și primești un sprijin major pentru interesele personale.

Leu

Ședințe și întâlniri importante pe ordinea de zi. E posibil să cazi la pace cu cineva, deși nu-ți place ideea. Nu e tocmai ce voiai să faci.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți ajung ceva bani în mână, dar trebuie să mai cheltui din ei. Din fericire, sunt pentru o cauză bună sau o mică plăcere.

Balanță

Ziua aduce înțelepciune, mai ales în relațiile sentimentale. Pentru a da credit unei persoane trebuie să treci peste un mic disconfort.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu înțelegi argumentele cuiva și nu vrei să fii în locul lui. Sufletul te îndeamnă să fii totuși mai empatic cu ceilalți.

Săgetător

Se anunță dificultăți financiare, dar per total ziua este una bună. Primești atenție, grijă și ocrotire din partea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Faimă și reputație bună. E o zi care aduce recunoaștere pentru tot ce faci bun. Nu stai prea bine la capitolul chef.

Vărsător

Poți simți un disconfort fizic, dar tot trebuie să te mobiliezezi, să ieși din casă, la întâlniri, discuții și alte treburi oficiale.

Pești

Dezamăgire din partea unor prieteni sau apropiați. Astrele te îndeamnă să te înarmezi cu răbdare, înțelegere, empatie și compasiune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri