Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 22 septembrie 2021. Tensiuni pentru nativul Leu

Camelia Pătrășcanu a descoperit care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale miercuri, 22 septembrie 2021.
22.09.2021 | 10:14
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 22 septembrie 2021 Tensiuni pentru nativul Leu
ADVERTISEMENT

Zodiile pot avea sentimentul că toată lumea se ia de ele, transmite astrologul de la Antena 3. În plus, nativii sunt subiectivi și foarte reactivi.

De asemenea, astrele anunță aspecte bune dacă este vorba de a elabora ceva. Semnele știu să stârnească foarte bine acest lucru.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 22 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Discuții, tensiuni și foarte mult timp pierdut pe interpretări. Vor să știe totul, să audă ce spun alții, dovadă că sunt subiectivi.

Taur

O ușoară oboseală cauzată de discuții și dispute sâcâitoare cu o anumită persoană. Încearcă să stai puțin pe margine., să observi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Mare atenție la promisiunile pe care le faci pentru că trebuie să le duci la capăt. Măsoară-ți cuvintele, chiar dacă vrei să faci o impresie bună.

Rac

Ai sentimentul că toată lumea trage de tine și îți forțează puțin mâna. Sunt lucruri cu care nu ești de acord și sunt mari așteptări de la tine.

ADVERTISEMENT

Leu

Tensiuni în raport cu autoritățile sau cu o persoană care se impune, mai ales dacă nu primești răspunsul favorabil pe care-l doreai.

Fecioară

Efort, în special în prima parte a zilei. E posibil să tragi din greu de cineva, dar în cele din urmă vei obține ce-ți dorești.

ADVERTISEMENT

Balanță

Menajare și sensibilitate cu o persoană. Tactul este cuvântul cheie al zilei. Poartă-te frumos și totul va merge ca pe roate.

Scorpion

Muncești mult și te străduiești să-ți faci treaba, ba chiar și pe a altora. Pe final de zi s-ar putea să ai parte de ceva critici.

Săgetător

Nu ești deloc disciplinat și nu ții cont de orar. Încerci să te eschivezi și să-i pui pe alții să-ți facă treaba, nu ai chef de muncă.

Capricorn

Concentrare și efort mental când vine vorba de activitățile zilnice. Sunt șanse mari să vrei să impresionezi pe cineva sau nu vrei să dezamăgești.

Vărsător

Analizezi și întorci problemele pe toate părțile, mai ales dacă ți se cere un răspuns. Din păcate, tot nu ești mulțumit de ceea ce ai realizat.

Pești

Ești marcat de gândul că ai pierderi financiare sau nu câștigi destul de mult. Nu-ți pierde răbdarea, poate negociezi mai bine mai târziu.

ADVERTISEMENT