Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 27 octombrie 2021. Nativi Gemeni sunt atenți la bani

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 27 octombrie 2021, ne informează că astăzi nu este o zi bună pentru vorbe.
27.10.2021 | 08:58
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 27 octombrie 2021 Nativi Gemeni sunt atenti la bani
ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, semnele zodiacale sunt focusate pe gesturi, pe afecțiune și pe alte aspecte care țin foarte mult de atenție, mai adaugă astrologul de la Antena 3.

De asemenea, se anunță a fi o zi tensionată, nativii reușind să transmită unele semnale care lasă să se înțeleagă lucruri prin tandrețe și afecțiune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 27 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Dispute cu persoane importante pentru tine sau chiar cu partenerul de viață. Un gest frumos sau o atitudine caldă ți-ar fi de mare ajutor.

Taur

Schimb de replici și discuții cu colegii de la locul de muncă. Este o zi perfectă pentru a-ți aminti ce scop comun aveți. Lucrurile se așază.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Interes major pentru bani. Nu cheltui și nu ești risipitor, deși ai avea pe ce. E cazul să impresionezi fără a pune preț pe cadouri.

Rac

Zi marcată de emoții, nesiguranță și uneori trac. Ai un sentiment de vinovăție și rușine, dar sinceritatea te va ajuta să ieși la liman.

ADVERTISEMENT

Leu

Unele secrete se pot afla azi, oricât de bine au fost ținute ascunse. Sunt șanse mari să cosmetizezi adevărul pentru a fi în siguranță.

Fecioară

Discuții legate de bani și proiecte care aduc venituri. Ai parte de idei frumoase și ești inspirat într-o activitate care îți place.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai cu toată lumea discuții despre dreptate și adevăr. Când e vorba de interese profesionale financiare adevărul capătă alte nuanțe.

Scorpion

E posibil să afli unele lucruri despre persoanele de alături. Pot veni la tine niște informații, unele poate neașteptate.

Săgetător

Ai mare nevoie de sprijin, mai ales în prima parte a zilei. Este o zi în care îți ceri drepturile și plusezi un pic în acest sens.

Capricorn

E posibil ca interesele partenerului de viață să fie neglijate în raport cu interesele tale. Te lupți pentru a face loc și la altceva.

Vărsător

Muncești foarte mult, mai ales în prima parte a zilei, chiar dacă fără convingere. Tot ce faci este din datorie, nicidecum din plăcere.

Pești

Tensiuni legat de lucrurile în care vezi lucrurile și felul în care le observă celălalt. Din păcate, nu se găsește ușor punctul de mijloc.

ADVERTISEMENT