Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 29 septembrie 2021. Discuții aprinse pentru Balanță

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 29 septembrie 2021, aduce confruntări cu partenerii de afaceri.
29.09.2021 | 09:35
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 29 septembrie 2021 Discutii aprinse pentru Balanta
ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale pot avea schimbări bruște de dispoziție. În plus, astrologul de la Antena 3 mai spune că este o zi un pic complicată.

Zodiile pun foarte mult accentul pe emoții, suflet și intuiție. Acestea sunt instrumentele pe care e cazul să le învețe mai bine.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 29 septembrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Ești atent la gesturile și cuvintele celor din jur pentru că nu vrei să fii călcat pe coadă. Poți fi ușor de iritat și iei decizii surprinzătoare.

Taur

Se anunță o zi care aduce tensiuni legat de acorduri, valori sau principii. Poți avea senzația că cineva de la locul de muncă e nociv pentru tine.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Frământări financiare. Trebuie să faci niște cumpărături, dar din păcate, nu ai banii necesari. Astrele te sfătuiesc să te abții măcar o vreme.

Rac

Tensiuni personale. Îți faci griji pentru cineva sau ceva. Se pare că ești genul de persoană care colectează toate spaimele celor din jur.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu știi cum să asculți pe cineva sau ai neliniști legat de o situație pe care nu o înțelegi. Se cere mare atenție și la sănătate.

Fecioară

Ziua poate veni cu tensiuni legat de bani. E posibil ca cineva să-ți ceară să-l împrumuți. Ai grijă mai mult de bugetul personal.

ADVERTISEMENT

Balanță

Discuții aprinse cu o persoană apropiată sau cu superiorii. Se aruncă multe vorbe în a doua parte a zilei, fii atent la tact!

Scorpion

Nu reușești să dai de cap unei probleme, de aceea ai nevoie de o minte mai dibace. Poate e cazul să ceri sfatul cuiva, să ai timp de reflecție.

Săgetător

Te plângi cam des de problemele medicale. Este o zi numai bună pentru a căuta răspunsurile necesare la un specialist.

Capricorn

Ești preocupat de imaginea ta, dar ai senzația că ești înțeles greșit de colegi, de șefi. Pe undeva e și vina ta că nu ai găsit limbajul comun.

Vărsător

Muncești, dar fără tragere de inimă. E posibil ca spre seară să ai și ceva rezultate. Per total, astrele spun că este o zi cu efort.

Pești

Te bucuri de o imaginație bogată. Ai intuiția de a vedea dincolo de gard. Se anunță și vești bune, care vin după-amiază.

ADVERTISEMENT