ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 30 iunie 2021. Fecioară, atenție la opiniile celor din jur!

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru miercuri, 30 iunie 2021. Potrivit astrologului se anunță o zi delicată, dar spre seară lucrurile se mai calmează.
Autor: Alexa Serdan | 30.06.2021 | 08:58
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 30 iunie 2021. Fecioară, atenție la opiniile celor din jur!
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 30 iunie 2021. Fecioară, atenție la opiniile celor din jur! Sursa foto: kfetele.ro

Cititorul în stele de la Antena 3 mai spune că cea mai mare tentație sau risc pe care îl au în cursul zilei semnele zodiacale este să mascheze adevărul.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă nativii reușesc să găsească soluții, mai transmite Camelia Pătrășcanu. În plus, zodiile își permit să se relaxeze puțin.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 30 iunie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

E bine să cântărești foarte bine lucrurile pe care le percepi și să dai dovadă de compasiune. Asigură-te că ai înțeles bine înainte de a transmite ceva mai departe.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi care poate aduce cheltuieli imprudente, asta pentru că te lași influențat de persoanele din jur, chiar dacă poate nu vrei asta.

Gemeni

Confuzie, neclaritate și teama de a-ți asuma unele responsabilități. Trebuie să treci peste anumite situații și să învingi în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Rac

Disculpări și tot felul de situații în care ai explicații de dat. Posibil un mic regret legat de un lucru pe care nu ai apucat să-l faci. Treci peste.

Leu

Neliniște cu privire la viitor, asta dacă ai investit bani și efort într-un proiect. Dacă cineva a abandonat nu înseamnă că lucrurile merg rău și pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E cazul să afli că nu poți mulțumi pe toată lumea din jur. Acceptă opiniile celorlalți, fără să te străduiești prea tare să le schimbi.

Balanță

Multă muncă, chiar dacă nu ai cheful necesar. E cazul să te străduiești, să tragi de tine și să duci la capăt tot ce ai în plan.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Simți că nu primești afecțiunea pe care o dorești. Semn de regret sau nemulțumire sentimentală. Mare atenție la felul în care judeci lucrurile, numai prin prisma ta.

Săgetător

O zi în care stai acasă și în care îți cam plângi de milă. Poate sunt unele motive, dar toate sunt de moment. Soarele va răsări pe strada ta zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Încurcătură în acte sau în cuvinte, asta pentru că nu s-a transmis la timp un mesaj foarte clar. Trage de timp dacă vrei să se rezolve lucrurile.

Vărsător

Cheltuială nu tocmai calculată pentru propria persoană sau pentru unele persoane apropiate. Important este că vor intra și bani în pușculiță.

Pești

Sensibilitate, emoții și nesiguranță legat de ceva ce nu ai făcut bine. E nevoie să discuți sincer cu cineva despre lucrurile care te macină.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!