Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 8 decembrie 2021. Gemenii primesc vești

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 8 decembrie 2021. Unii nativi vor primi vești care îi tulbură. S-ar putea să fie o zi încordată.
08.12.2021 | 10:12
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 8 decembrie 2021 Gemenii primesc vesti
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu, astrologul de la Antena 3, a anunțat ce se întâmplă cu fiecare zodie.

Nu este o zi foarte bună. S-ar putea ca unii să fie nevoiți să facă lucruri pe care nu le doresc. Alții primesc vești care le dau de gândit.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 8 decembrie 2021. Gemenii primesc vești

Berbec

Nativul Berbec s-ar putea să aibă discuții aprinse cu un prieten sau apropiat. Este posibil ca totul să pornească de la bani.

ADVERTISEMENT

Taur

O zi tensionată și pentru acești nativi. O discuție mai aprinsă cu un șef, cu autorități. Nu este bine să reacționeze, totuși trebuie să-și susțină punctul de vedere,

Gemeni

Vești care îi deranjează. Poate șefii le transmit ceva. Nu au motive de ceartă, dar contextul ar putea să-i necăjească.

ADVERTISEMENT

Rac  

Nativii Rac au unele probleme legate de partea financiară. Nu neapărat de banii lor, ci ai altora. S-ar putea ca cineva să sufere o pagubă și să fie și ei afectați.

Leu

Întâlniri care le displac. Nu se simt foarte bine, pentru că sunt obligați să facă ceea ce nu doresc. Sunt totuși obligați să-și țină cuvântul și să rezolve sarcinile pe care le-au primit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi destul de solicitantă. Nativii din această zodie s-ar putea să fie nevoiți să găsească soluții la tot felul de probleme. Asta după ce își dau seama că le lipsesc resursele.

Balanță 

Probleme în plan sentimental. Poate cer prea mult și sunt dezamăgiți pentru că primesc prea puțin. Pot apărea conflicte și discuții mai aprinse.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativul Scorpion trebuie să fie mai atent la sănătate. Poate că de ceva vreme nu s-a simțit tocmai bine, dar a ignorat semnalele. Este posibil ca acasă să apară unele probleme.

Săgetător 

Acești nativi au de făcut o mulțime de drumuri pentru a putea rezolva ce și-au propus. Ar putea primi un răspuns, acte, analize și trebuie să fie foarte atenți când le interpretează.

Capricorn

Nativul Capricorn s-ar putea să fie pus în dificultate. Nu știe cum să rezolve ceva. Nu trebuie să se grăbească. În final vor găsi răspunsul potrivit.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi destul de tensionată. Ar trebui să-și cunoască limitele. Au regrete din trecut. 

Pești

Pentru Pești este o zi solicitantă. Își doresc să ajute pe cineva, dar nu pot să intervină.

ADVERTISEMENT