Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 8 septembrie 2021. Leii simt nevoia să facă o pauză

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru miercuri, 8 septembrie 2021. Este o zi ușor tensionată.
08.09.2021 | 09:52
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 8 septembrie 2021 Leii simt nevoia sa faca o pauza
ADVERTISEMENT

Este o zi în care nu are rost să forțăm lucrurile. Pe unele le putem realiza, dar de altele nu prea avem chef. Pentru unii nativi va fi o zi tensionată.

Camelia Pătrășcanu, celebrul astrolog de la Antena 3, a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 8 septembrie 2021. Leii simt nevoia să facă o pauză

Berbec

Nativii berbec trebuie să se mobilizeze, altfel ar putea avea de suferit. Oricum mai bine pierd ceva decât să ajute o persoană care nu merită acest efort.

Taur

O zi în care s-ar putea să aibă unele confruntări cu șefii sau alte persoane importante. Nu pot evita disputele și asta îi deranjează. Se simt destul de prost pentru că au impresia că sunt folosiți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii ar putea întâmpina unele probleme la locul de muncă din cauza altora. Ghișee închise, birouri care nu funcționează. În final este posibil să primească ajutorul cuiva.

Rac

Racii își doresc iubire, tandrețe și sunt supărați că persoana iubită nu înțelege acest lucru. Ei sunt obișnuiți să ofere totul spre deosebire de persoanele din jur.

ADVERTISEMENT

Leu

Apar unele probleme. Poate este vorba de starea de sănătate sau cea emoțională. Azi nu vor să se agite prea tare și simt nevoia de o pauză. Nu doresc nici să se întâlnească cu cineva.

Fecioară

Au loc tot felul de discuții, ședințe care îi obosesc. Nu se simt foarte bine și nu prea găsesc soluții la diferite probleme. Nu au chef nici să ceară ajutor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nativii Balanță nu sunt deloc mulțumiți, indiferent de situație. Ar putea cheltui o sumă de bani. Oricum nimic nu îi mulțumește azi.

Scorpion

Și-ar dori să se miște mai ușor, să se mobilizeze să facă ceva, dar nu reușesc și acest lucru îi întristează. Le lipsește energia, cheful și nimic nu le convine. Ar trebui să analizeze situația.

Săgetător 

Săgetătorii nu au chef să fie bătuți la cap. Nu au starea necesară de a auzi tot felul de povești despre alte persoane.

Capricorn

Capricornii vor cheltui niște sume de bani pentru o altă persoană. Apar unele tensiuni, dar se pare că țin la acea persoană.

Vărsător

Nu este o zi tocmai bună. Au lucruri importante de făcut, dar se mișcă destul de greu pentru că nu se pot mobiliza. De aceea ar putea să nu fie văzuți prea bine de ceilalți.

Pești

Au unele probleme pentru că nu reușesc să facă lucrurile cum vor. Fie nu găsesc persoana de care au nevoie, fie informațiile pe care le au nu ajung la cine trebuie. Nu trebuie să se descurajeze.

ADVERTISEMENT