Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

27.12.2020 | 10:32
Horoscop Camelia Patrascanu pentru perioada 28 decembrie 2020  3 ianuarie 2021
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 anunță o săptămână interesantă.

Astrologul de la Antena 3 spune că lucruri demne de atenție se vor întâmpla în noaptea de Revelion, iar întreaga perioadă de mai sus o să fie destul de enegică pentru toate semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

În plus, în ziua de miercuri o să avem o lună plină. Vă aducem previziunile complete pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este un început de săptămână marcată de curiozitate pentru acești nativi și poate să aducă și câteva drumuri. Zilele de marți și miercuri o să-i găsească pe acasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Perioada 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 debutează cu finanțele în prim-plan. Nativii trebuie să aibă grijă la cheltuieli. Zilele de miercuri și joi le aduc vizite făcute oamenilor apropiați, iar primele zile ale noului an vor fi petrecute acasă.

Gemeni

Prezenta lunii în semnul lor zodical le aduce stări schimbătoare în primele două zile ale săptămânii. Marți și miercuri vor da dovadă de eficiență, iar rezultatele se vor vedea. Noaptea de Anul Nou se anunță una frumoasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Se recomandă atenție la starea de sănănate, mai puțină impaciență și mai multă răbdare. Zilele de miercuri, joi și vineri se vor dovedi mai energice datorită trecerii lunii prin semnul lor zodiacal.

Leu

Săptămâna ce urmează va debuta sub semnul prietenilor. În zilele de marți, miercuri și joi este recomandată odihna și lipsa efortului fizic. Finalul perioadei menționate le aduce o formă bună.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prima zi o să le aducă multe sarcini de rezolvat. De marți până joi lucrurile se vor îmbunătăți, în special dacă vor avea parte de prezența prietenilor. Este recomandată odihna în finalul acestei săptămâni.

Balanță

Începutul acestui interval de timp este energic și poate să aducă multe drumuri. Conversațiile din zilele de luni și marți se pot încheia cu conflicte, cauzate de păreri diferite. Se recomandă calmul. Finalul acestei perioade aduce distracție.

Scorpion

În primele două zile este recomandată atenția asupra stării de sănătate, dar și a finanțelor. Miercuri și joi pot face drumuri, iar finalul săptămânii este unul bun.

Săgetător

Zilele de 28 și 29 decembrie aduc multe converații, iar ele pot fi și dicuții în contradictoriu sau negocieri. Următoarele trei zile sunt dominate de o atmosferă tensionată, iar de vineri pot să apară drumuri de făcut și întâlniri care le vor aduce bucurie.

Capricorn

Primele zile ale acestei săptămâni vin cu multe sarcini de rezolvat și o nevoie de organizare a lor. Rezolvarea de la sine a unora dintre ele duce la eliminarea acestor planuri de pe listă. Relația cu partenerul de viață o să fie în prim-plan în zilele de miercuri, joi și vineri, iar finalul săptămânii aduce nevoia de odihnă.

Vărsător

Lipsa stresului și forma foarte bună a acestor nativi îi va face să dorească să ajute toți oamenii din jurul lor. Spre sfârșitul săptămânii vor fi în centrul atenției.

Pești

Zilele de 28 și 29 decembrie vin cu treburi de făcut pe acasă. Mijlocul săptămânii aduce dorința de a fi lângă oamenii dragi cu care vor să debuteze în noul an și punerea accentului pe liniștea interioară. Finalul acestei perioade este unul marcat de sarcini de rezolvat și multe drumuri de făcut.

ADVERTISEMENT